Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ στη «μάχη» του Λονδίνου θα είναι στην COSMOTE TV

Gazzetta team
Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ στη «μάχη» του Λονδίνου θα είναι στην COSMOTE TV

bet365

Στο Έμιρεϊτς τα «μωρά» του Φρανκ Λάμπαρντ φιλοξενούνται από την... πληγωμένη Άρσεναλ του θρύλου των «Invincibles» Φρέντι Λιούντμπεργκ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη στο ντέρμπι του Λονδίνου ενόψει της συνέχειας.

Ανατροπή σε ό, τι κάνει εδώ και δύο χρόνια θέλει να πετύχει η Τσέλσι μέσα στο Έμιρεϊτς, καθώς από το 2017 έχει να κερδίσει εκτός έδρας την Άρσεναλ. Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να επεκτείνουν στα έξι τα σερί παιχνίδια που δεν έχουν ηττηθεί από τους γείτονες, κάτι που φαντάζει δύσκολο, μιας και ακόμα ψάχνουν τα πατήματά τους.

Στους πάγκους, δύο σπουδαίοι θρύλοι των δύο ομάδων. Φρανκ Λάμπαρντ και Φρέντι Λιούντμπεργκ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστές με τα χρώματα των Τσέλσι και Άρσεναλ, αντίστοιχα 14 φορές, με τον Άγγλο να έχει «χαμογελάσει» στις 6 εξ αυτών, τον Σουηδό στις 4, ενώ σε 4 περιπτώσεις έχουν ολοκληρώσει τη συνάντηση στα ίσια.

Θα επεκτείνει το σερί ο «Φράνκι», κάνοντας ποδαρικό με το... δεξί ως προπονητής στην μεταξύ τους μάχη, ή ο Φρέντι θα δει την αύρα του Έμιρεϊτς και τους παίκτες του να τον οδηγούν στην κυριαρχία στο Λονδίνο; Θα το δούμε αποκλειστικά στα κανάλια της COSMOTE TV και, συγκεκριμένα, στο COSMOTE SPORT 1HD την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 16:00.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα