Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Ραψωδία Ντε Μπρόινε στο πρώτο ημίχρονο

Gazzetta team
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Ραψωδία Ντε Μπρόινε στο πρώτο ημίχρονο

bet365

Δύο γκολ, μία ασίστ κι ένα δοκάρι συνέθεσαν τη ραψωδία του Κέβιν Ντε Μπρόινε απέναντι στην Άρσεναλ, οδηγώντας την Σίτι στο 3-0 απο το πρώτο κιόλας μέρος.

Όταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει κέφια, δύσκολα τον σταματάς. Τρανή απόδειξη το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Άρσεναλ, στο οποίο ο Βέλγος έχει βάλει την υπογραφή του στο ευρύ 3-0 της Σίτι, με δύο γκολ και ασίστ ενδιάμεσα.

Αφού σκόραρε με «ρουκέτα» μόλις στα 89 δευτερόλεπτα του ματς, έδωσε την ασίστ στο 15' για το 0-2 του Ραχίμ Στέρλινγκ και έγινε ο μοναδικός μέσος με γκολ και ασίστ σε έντεκα ή περισσότερα παιχνίδια στην Premier League.

Πλησιάζοντας στο ημίχρονο, ο Βέλγος διπλασίασε τα δικά του τέρματα, με υπέροχο πλασέ για το 0-3, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά το σκηνικό των τριών γκολ παθητικό σε πρώτο ημίχρονο για την Άρσεναλ, μετά το ματς των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο τον Μάρτιο του 2018.

Κι αν δεν υπήρχε ο Λένο, ο οποίος απέκρουσε το εντυπωσιακό φαλτσαριστό του σουτ στο 43' με την μπάλα να ακουμπά και στο δοκάρι, ο «μαέστρος» της Σίτι θα είχε συμπληρώσει και χατ-τρικ από το πρώτο κιόλας μέρος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα