Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Απέσυρε την ζωντανή μετάδοση η Κίνα λόγω... Οζίλ!

Gazzetta team
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Απέσυρε την ζωντανή μετάδοση η Κίνα λόγω... Οζίλ!

bet365

Σε μποϊκοτάζ προχωράει η κινεζική τηλεόραση, καθώς αποφάσισε να μην καλύψει ζωντανά ούτε τηλεοπτικά ούτε διαδικτυακά το αγγλικό ματς, εξαιτίας των δηλώσεων του άσσου των Κανονιέρηδων κατά της κυβέρνησης του κράτους.

Μετράμε αντίστροφα για το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Στη bwin ποντάρεις με δεκάδες ειδικά στοιχήματα. |21+

Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει ακραία μέτρα η κινεζική κυβέρνηση απέναντι σε κάτι που διαφωνεί.

Το κρατικό δίκτυο της χώρας αποφάσισε να μην προβάλει την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, εξατίας των δηλώσεων του Μεσούτ Οζίλ για την ηγεσία της Κίνας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γερμανός μέσος είχε καταγγείλει μέσω Instagram την κινεζική κυβέρνηση για εχθρική συμπεριφορά απέναντι στη μουσουλμανική μειονότητα των Ουιγούρων.

Αντίθετα, για να μην μείνει χωρίς ποδοσφαιρικό υλικό το πρόγραμμα, το δίκτυο επέλεξε να δείξει την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Γουλβς.

Σημειώνεται πως στην Κίνα έχει ξανασυμβεί μποϊκοτάζ προβολής αθλητικού περιεχομένου της Δύσης, σε αγώνες των Χιούστον Ρόκετς για το NBA, όταν ο γενικός manager τους Ντάριλ Μόρεϊ είχε ταχθεί υπέρ όσων διαδήλωναν κατά της κυβέρνησης στη χώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα