Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στήριγμα μιας ζωής τα δικά της παιδιά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στήριγμα μιας ζωής τα δικά της παιδιά

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στήριγμα μιας ζωής τα δικά της παιδιά

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Έβερτον στο παιχνίδι υπ' αριθμόν 4.000 κατά το οποίο υπάρχει τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες της ομάδας στην αποστολή!

Μετράμε αντίστροφα για το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Στη bwin ποντάρεις με δεκάδες ειδικά στοιχήματα. |21+

Πριν από λίγες μέρες, στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ απέναντι στη Σίτι, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδωσε την ευκαιρία σε εφτά ποδοφαιριστές της ομάδας που έχουν προέλθει από τα τμήματα υποδομής του κλαμπ.

Πρόκειται για μια ιστορία που μετράει περισσότερα από 80 χρόνια και κάνει τη Γιουνάιτεντ μοναδική στην ποδοσφαιρική ιστορία, έχοντας ακολουθήσει πιστά το DNA που απέκτησε κατά την πάροδο των ετών.

Ξέρουν πολύ καλά στους «κόκκινους διαβόλους» πως παιδιά τα οποία είναι μεγαλωμένα και γαλουχημένα με τις αξίες του κλαμπ θα κάνουν το κάτι παραπάνω για να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων και πως θα λυπηθούν πολύ περισσότερο στα δύσκολα, από άλλους...

Έτσι, στο σημερνινό (15/12) ματς με την Έβερτον για την 17η αγωνιστική, θα υπάρξει για 4.000ο παιχνίδι στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ποδοσφαιριστής από τα τμήματα υποδομής στην αποστολή!

Έχουν περάσει θρύλοι, έχει γραφτεί αξιοζήλευτη ιστορία, έχουν έρθει μαύρες μέρες, έχουν επανέλθει χαρούμενες στιγμές, έχουν έρθει δύσκολες καταστάσεις, έχει γίνει προσπάθεια να ξεπεραστούν τα εμπόδια και η ζωή συνεχίζεται. Και αυτή η ζωή στον σύλλογο, θα έχει πάντοτε δικό του «αίμα»...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα