Λίβερπουλ: Χωρίς Λόβρεν, με Βαϊνάλντουμ στο Κατάρ

Λίβερπουλ: Χωρίς Λόβρεν, με Βαϊνάλντουμ στο Κατάρ

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Χωρίς Λόβρεν, με Βαϊνάλντουμ στο Κατάρ

bet365

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ο Ντέγιαν Λόβρεν έμεινε τελικά εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μετά τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό, ενώ, παρών θα είναι ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Μετράμε αντίστροφα για το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Στη bwin ποντάρεις με δεκάδες ειδικά στοιχήματα. |21+

Οι «κόκκινοι» θα παρουσιαστούν στο Κατάρ ως κάτοχοι το Champions League και θα παίξουν αρχικά με την Μοντερέι με φόντο μια θέση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για το απόλυτο τρόπαιο.

Ο Λόβρεν δεν κατάφερε τελικά ν' ακολουθήσει την αποστολή μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε μεσοβδόμαδα στο ματς με την Ζάλτσμπουργκ για το Champions League, ενώ, παρών είναι ο Βαϊνάλντουμ παρά την αλλαγή του λόγω προβλήματος στην αναμέτρηση με τη Γουότφορντ.

Μονάχα οι Τζόουνς και Γουίλιαμς θα είναι διαθέσιμοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς τελικά δεν προχώρησε η ιδέα να υπάρξουν ορισμένοι που θα ταξίδευαν στο Κατάρ αμέσως μετά το ματς της Τρίτης με την Άστον Βίλα για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ...

Αναλυτικά η αποστολή:

Άλισον, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Γκόμες, Αντριάν, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν, Λαλάνα, Λόνεργκαν, Σακίρι, Ρόμπερτσον, Οριγκί, Τζόουνς, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γουίλιαμς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα