Τσέλσι - Μπόρνμουθ 0-1: Τη σόκαρε στο Στάμφορντ Μπριτζ (vid)

Τσέλσι - Μπόρνμουθ 0-1: Τη σόκαρε στο Στάμφορντ Μπριτζ (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι - Μπόρνμουθ 0-1: Τη σόκαρε στο Στάμφορντ Μπριτζ (vid)

bet365

Η Μπόρνμουθ έκανε άνω-κάτω το Λονδίνο, νίκησε 1-0 την Τσέλσι και η 4η θέση πήρε... φωτιά. Νίκες για Μπέρνλι, Σέφιλντ.

Η Μπόρνμουθ προσγείωσε ανώμαλα την Τσέλσι κι έβαλε τέλος στο εξαιρετικό κλίμα των τελευταίων ημέρων (πρόκριση στο Ch. League κι επιστροφή στις μεταγραφές). Οι Cherries έπειτα από μια πενταετία νίκησαν ξανά στο Στάμφορντ Μπριτζ (1-0) και υποχρέωσαν τους Μπλε στην τρίτη τους ήττα στα τέσσερα τελευταία στο πρωτάθλημα. Η έδρα δεν είναι σύμμαχος για τους Μπλε, έχουν ήδη τρεις ήττες στη φετινή Premier League, όταν πέρσι σε όλη τη σεζόν ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε μόλις μια. Οι Λονδρέζοι είναι στο +5 από τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι «Κόκκινοι» υποδέχονται αύριο την Έβερτον. Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, αλλά όχι τον τρόπο να φανεί απειλητική. Δυο μεγάλες ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι, στην αρχή με τον Μάουντ (νικήθηκε από τον Ράμσντεϊλ) και λίγο πριν το τέταρτο με τον Άμπραχαμ. Χρειάστηκαν μισή ώρα οι γηπεδούχοι για να απειλήσουν, αλλά ο Πούλισικ με κεφαλιά αστόχησε. Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με την Τσέλσι να απειλεί με τον Έμερσον, ενώ ευκαιρία έχασε και ο Αθπιλικουέτα. Οι Cherries στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 84' βρήκαν δίχτυα! Ο Γκόσλινγκ με ωραίο γυριστό πάγωσε τους Μπλε, αν και χρειάστηκε το... VAR για να πανηγυρίσει. Ετσι, οι φιλοξενούμενοι πήραν το τεράστιο τρίποντο που τους έφερε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη!

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Εμερσον, Ρούντιγκερ, Ζορζίνιο (78' Μπατσουαγί), Καντέ, Μάουντ, Πούλισικ (65' Κόβασιτς), Γουίλιαν (65' Χάντσον - Οντόι), Άμπραχαμ

Μπόρνμουθ: Ραμσντέιλ, Φράνσις, Ρίκο, Στάσεϊ, Μέφαμ, Γκόσλινγκ, Φρέιζερ, Λέρμα, Κουκ, Μπίλινγκ, Κινγκ (75' Σολάνκε)

Τρένο η Σέφιλντ, ανάσα η Μπέρνλι!
Σέφιλντ στα καλύτερά της! Οι «Λεπίδες» πέτυχαν τη δεύτερη σερί τους νίκη, καθώς επικράτησαν 2-0 εντός έδρας της Αστον Βίλα. Μάλιστα, δυο διαδοχικές επιτυχίες είχαν να πανηγυρίσουν από τον Δεκέμβριο του 2006. Ετσι, βρέθηκαν στην 5η θέση και στο -4 από την Τσέλσι. Ο Φλεκ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με γκολ στο 50' και στο 73'. Η Βίλα θα μπορούσε να μπει στο ματς, αλλά στο 78' ο Γκρίλις έχασε πέναλτι.

Η Μπέρνλι έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Νιουκάστλ και βρέθηκε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κάρολ για να πάρουν προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και πήραν το πολύτιμο τρίποντο με γκολ του Γουντ στο 58'. Η Νιουκάστλ πίεσε, αλλά ο Ζοέλιντον έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα