Έβερτον: Καταθέτει το τελικό σχέδιο για το νέο γήπεδο! (vid)

Έβερτον: Καταθέτει το τελικό σχέδιο για το νέο γήπεδο! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έβερτον: Καταθέτει το τελικό σχέδιο για το νέο γήπεδο! (vid)

bet365

Η Έβερτον με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα καταθέσει επίσημα πλέον το ολοκληρωμένο σχέδιο για το νέο της γήπεδο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ. Στην περιοχή του Bramley - Moore Dock η ανέγερση του νέου «σπιτιού» της ομάδας, μέριμνα και για ό,τι θ' αφήσει πίσω το «Γκούντισον Παρκ».

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Τα «ζαχαρωτά», ολοκλήρωσαν τα στάδια της ενημέρωσης των οπαδών τους και του κόσμου του Λίβερπουλ αναφορικά με τα πλάνα για την ανέγερση του νέου τους γηπέδου στην περιοχή του Bramley - Moore Dock, ώστε να γνωρίζουν άπαντες τις προθέσεις του συλλόγου, όσα θα καλύπτει το νέο οικοδόμημα αλλά και όσα θα προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Όπως έγινε γνωστό, η κατάθεση του επίσημου και ολοκληρωμένου πλάνου προς έγκριση, θα γίνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, με μέριμνα και για ό,τι θα μείνει πίσω από το «Γκούντισον Παρκ» μόλις ανεγερθεί η νέα έδρα της Έβερτον τα επόμενα χρόνια, εφόσον φυσικά ληφθεί η έγκριση.

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιευθεί από το κλαμπ το καλοκαίρι:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα