Αντσελότι για Άρσεναλ και Έβερτον!

Gazzetta team
Αντσελότι για Άρσεναλ και Έβερτον!

bet365

Επιστροφή του Αντσελότι στην Premier League; Βάσει αγγλικών δημοσιευμάτων ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν από τον πάγκο της Νάπολι, είναι στο στόχαστρο τόσο της Έβερτον όσο και της Άρσεναλ.

Απόλυση το βράδυ, σενάρια για πρόσληψη λίγες ώρες μετά... «Καυτό» όνομα για τους πάγκους των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο Κάρλο Αντσελότι είναι στο ρεπορτάζ και των δύο πιο... φρεσκοχωρισμένων συλλόγων του Νησιού.

Αμφότερες Έβερτον και Άρσεναλ με υπηρεσιακούς προπονητές τους Ντάνκαν Φέργκιουσον και Φρέντι Λιούνμπεργκ, είναι στην αναζήτηση του επόμενου «αφεντικού» τους και, σύμφωνα με το «Skysports», έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τον πρώην προπονητή, μεταξύ αλλων, της Τσέλσι.

Παράλληλα, στην Αγγλία σημειώνουν ότι τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν αφήσει την περίπτωση του Ντέιβιντ Μόγες, για τον οποίο τρέφουν μεγάλη αδυναμία, ωστόσο ενδέχεται να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο μέσα στην ομάδα.

Σημειώνεται ότι ο Αντσελότι έχει κατακτήσει την Premier League και το FA Cup με την Τσέλσι την σεζόν 2009/10 ενώ σε 76 παιχνίδια μετράει 48 νίκες 13 ισοπαλίες και 15 ήττες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα