Σαν σήμερα: Το καλύτερο γκολ του 2018 που νίκησε Χριστοδουλόπουλο και Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Gazzetta team
Σαν σήμερα: Το καλύτερο γκολ του 2018 που νίκησε Χριστοδουλόπουλο και Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

bet365

Πριν δύο χρόνια στις 10 Δεκεμβρίου 2017, ο εξτρέμ της Λίβερπουλ σκόραρε απέναντι στην Έβερτον το γκολ που βραβεύτηκε με το «Puskas award» για τη σεζόν 2017/18. Συνυποψήφια ήταν το απευθείας φάουλ του έλληνα μέσου απέναντι στον Ολυμπιακό και το «ψαλιδάκι» του Ρονάλντο απέναντι στη Γιουβέντους.

Champions League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ήταν η πρώτη και πιο... δαιμονιώδης χρονιά του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ. συστήθηκε στο κοινό του Άνφιλντ ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 44 γκολ, ωστόσο ένα ήταν αυτό που ξεχώρισε.

Τον Δεκέμβριο του 2017 οι «κόκκινοι» υποδέχονταν την Έβερτον για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και είχαν την ευτυχία να προηγηθούν στο 42ο λεπτό.

Ο Γκόμεζ δίνει τη μπάλα στον Σαλάχ από τα αριστερά στη γωνία της μεγάλης περιοχής και αυτός με δύο επαφές θα περάσει τον Μαρτίνα, αφήνοντάς τον στο έδαφος.

Ο Γκουεγέ θα προσπαθήσει μάταια να τον σταματήσει, ο Αιγύπτιος θα σουτάρει και ο Πίκφορντ απλά θα μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του.

Το παιχνίδι έληξε 1-1, χάρη στο γκολ με πέναλτι του Ρούνεϊ στο 77', ωστόσο το γκολ του Σαλάχ θα βραβευθεί ως το κορυφαίο της σεζόν 2017/18.

Θυμηθείτε τις υπόλοιπες υποψηφιότητες εκείνης της χρονιάς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα