Premier League: Θέλει προσωρινές αλλαγές σε περίπτωση διάσεισης τη νέα σεζόν!

Κώστας Ζάλιαρης
Premier League: Θέλει προσωρινές αλλαγές σε περίπτωση διάσεισης τη νέα σεζόν!

bet365

Όπως θα συμβεί και στο Euro 2020, έτσι και στην Premier League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν προσωρινές αλλαγές σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής χτυπήσει στο κεφάλι και υπάρξουν υποψίες για διάσειση.

Ίντερ - Μπαρτσελόνα με προσφορά* ημέρας & Novi Specials (21+)

Το θέμα των χτυπημάτων στο κεφάλι και της ζαλάδας και της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που δεχθούν χτύπημα, απασχολεί πάρα πολύ τους ανθρώπους του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Έπειτα από την συζήτηση που θα λάβει χώρα για να κατατεθεί η πρόταση ενόψει Euro 2020, οι προσωρινές αλλαγές των ποδοσφαιριστών ενδέχεται να σημειωθούν και στην Premier League από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται πως το μεγαλύτερο παράδειγμα για την ανάγκη που υπάρχει να γίνεται πιο σωστή εξέταση των παικτών, προέκυψε από περιστατικά με τους Βερτόνχεν και Σαλάχ σε ματς της Τότεναμ στο Champions League και της Λίβερπουλ στο St. James' Park την περασμένη αγωνιστική περίοδο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα