Στέρλινγκ: Γλέντησε στα γενέθλια του με γυναίκα που του έκανε twerk, τους «τσάκωσε» η αρραβωνιαστικιά του (pics & vid)

Gazzetta team
Στέρλινγκ: Γλέντησε στα γενέθλια του με γυναίκα που του έκανε twerk, τους «τσάκωσε» η αρραβωνιαστικιά του (pics & vid)

bet365

Από τη… μύτη βγήκε σε μία καλεσμένη του πάρτι που διοργάνωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ για τα γενέθλια του, η απόφαση να του χορέψει twerk, με την αρραβωνιαστικιά του, Πέιτζ Μίλιαν, να ορμά με νεύρα για να την απομακρύνει από τον Άγγλο σταρ.

Λαμπερό πάρτι χωρίς και το παρατράγουδο του, δεν είναι λαμπερό πάρτι.

Κάτι τέτοιο επιφύλασσε και στον Ραχίμ Στέρλινγκ και κυρίως στην αρραβωνιαστικιά του, το πάρτι γενεθλίων για τα 25 χρόνια του Άγγλου άσου της Σίτι, το οποίο διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής σε πολυτελές ξενοδοχείο του Μάντσεστερ, με θέμα την ταινία «Great Gatsby», αλλά είχε και… επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η Πέιτζ Μίλιαν, όταν αντίκρισε μπροστά της τον Στέρλινγκ να χορεύει με μία καλεσμένη, η οποία μάλιστα του έκανε και twerk, έχασε την ψυχραιμία της και «χίμηξε» στην έτερη ντίβα, για να την απομακρύνει, ενώ ακολούθως, πήρε εκείνη τη θέση της και συνέχισε να χορεύει με τον αρραβωνιαστικό της, σαν να μην συνέβη τίποτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα