Μάντσεστερ Σίτι: Ψάχνει τον δράστη της επίθεσης στον Φρεντ για να τον αποκλείσει δια βίου

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Ψάχνει τον δράστη της επίθεσης στον Φρεντ για να τον αποκλείσει δια βίου

bet365

Άμεση είναι η κινητοποίηση της Μάντσεστερ Σίτι για να βρει τον δράστη της ρατσιστικής επίθεσης με ιαχές πιθήκου προς τον Φρεντ, με σκοπό να τον αποκλείσει δια βίου από τους αγώνες της.

Το συναρπαστικό ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Γιουνάιτεντ στιγματίστηκε από το περιστατικό του 69ου λεπτού, όταν μερίδα οπαδών των γηπεδούχων πέταξε αντικείμενα προς τον Φρεντ, ενώ ένας εξ αυτών επιτέθηκε με ρατσιστικές χειρονομίες και εκφράσεις στον Βραζιλιάνο μέσο των «κόκκινων διαβόλων».

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του ματς (2-1 νίκη για την Γιουνάιτεντ), οι ιθύνοντες της Σίτι αντέδρασαν με άμεσα αντανακλαστικά στο ντροπιαστικό και σπάνιο γεγονός για την προηγμένη αγγλική αθλητική κοινωνίας, μέσω ανακοίνωσης στην οποία γνωστοποιεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να εντοπίσει τον δράστη του περιστατικού.

«Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επίγνωση για το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, στο οποίο απεικονίζεται ένας υποστηρικτής να κάνει ρατιστικές χειρονομίες στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στελέχη του συλλόγου δουλεύουν ήδη με την αστυνομική διεύθυνση του Μάντσεστερ, με σκοπό να την βοηθήσουν να αναγνωρίσει όποιο άτομο ταιριάζει με την περιγραφή και μπορεί να ευθύνεται.

Ο σύλλογος διατηρεί πολιτική μηδενικής ανοχής σχετικά με διακρίσεις κάθε είδους και οποιοσδήποτε αποδειχθεί ένοχος για ρατσιστική επίθεση θα αποκλειστεί δια βίου από το κλαμπ», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Πολιτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα