Τότεναμ – Μπέρνλι: Η κούρσα της χρονιάς από τον Σον!

Gazzetta team
Τότεναμ – Μπέρνλι: Η κούρσα της χρονιάς από τον Σον!

bet365

Ο Σον ξεκίνησε από το ύψος του ημικυκλίου της περιοχής των Σπερς, διένυσε όλο το γήπεδο ως τα καρέ του Πόουπ και πέτυχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της χρονιάς.

«Αν ο Χιον-Μινγκ Σον πάρει φόρα, άντε να τον σταματήσεις». Αυτό είναι το απόλυτο motto μετά την καταπληκτική ενέργεια του Νοτιοκορεάτη επιθετικού, ο οποίος σημείωσε γκολ διανύοντας σχεδόν τα 3/4 του γηπέδου!

Ο επιθετικός της Τότεναμ, σε μια φάση που η Μπέρνλι είχε ανέβει στην περιοχή των Σπερς, πήρε την μπάλα από το ύψος του ημικυκλίου και βγήκε στην αντεπίθεση μόνος του εναντίον όλων και… μαντέψτε ποιος επικράτησε.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Σον είχε αφήσει πίσω του δύο αντιπάλους και πέρασε ανάμεσα από άλλους δύο, για να πλασάρει εν τέλει εύστοχα απέναντι στον Πόουπ και να κάνει το 3-0 υπέρ της Τότεναμ, προσφέροντας ένα από τα γκολ της χρονιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα