Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Διαβολική «στέψη» στη Λίβερπουλ (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Διαβολική «στέψη» στη Λίβερπουλ (vid)

bet365

Η Γιουνάιτεντ πήρε το ντέρμπι του Μάντσεστερ (1-2), άφησε τη Σίτι στο -14 από την κορυφή και έκανε το μεγαλύτερο δώρο τίτλου στη μεγαλύτερη αντίπαλό της.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τέτοιο ξεκίνημα σε μεγάλο ματς. Τέτοιο απίστευτα επιθετικό ημίωρο. Τόση αυτοπεποίθηση, επιθυμία για τη νίκη. Αυτό που έβγαλε στην αρχή του ντέρμπι η Γιουνάιτεντ, ήταν εκπληκτικό και θα μπορούσε να έχει διαλύσει τη Σίτι. Της φάνηκαν ωστόσο, αρκετά τα δύο που σημείωσε και που την οδήγησαν στο 1-2 στη φωλιά της συμπολίτισσας. Τι σήμαινε αυτό; Ότι οι νικητές πλησίασαν στο -5 από την τετράδα, αλλά κυρίως ότι έκαναν ένα εκπληκτικό δώρο στη μισητή Λίβερπουλ, κρατώντας τους πρωταθλητές στο -14.

Κάθε αντεπίθεση μύριζε γκολ. Το πρώτο ήρθε με το πέναλτι του Ράσφορντ (23’), ενώ ακολούθησε το δικό του δοκάρι (27’). Δύο λεπτά αργότερα μπήκε και το δεύτερο με το πλασέ του Μαρσιάλ στην αριστερή γωνία. Οι Πολίτες δεν μπορούσαν να βρουν απάντηση. Στην επανάληψη χρειάστηκε βέβαια να βγάλει δύο υπέροχες επεμβάσεις ο Ντε Χέα. Στο 85’ μείωσαν οι γηπεδούχοι με την κεφαλιά του Οταμέντι, μα δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε τον βαθμό.

Το δεύτερο σημαντικό τρίποντο της Γιουνάιτεντ μετά από εκείνο με ην Τότεναμ, την έχει επαναφέρει σε διαδικασία στόχων και όρεξης. Η Σιτι όμως έχει ξεμείνει πολύ μακριά από το να διατηρήσει το στέμμα της. Σε αυτό το χειρότερο βαθμολογικά ξεκίνημα στην καριέρα του Γκουαρδιόλα, εάν η Λίβερπουλ δεν το σηκώσει τώρα, πραγματικά κανείς δεν ξέρει πότε θα το κάνει…

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (59’ Οταμέντι), Ανχελίνιο, Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα, Μπ. Σίλβα (65’ Μαχρέζ), Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Γκάμπριελ Ζέσους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, ΜακΓκουάαιρ, Σο (87’ Τουανζέμπε), Γουάν-Μπιζάκα, Τζέιμς, Λίνγκαρντ (87’ Γιανγκ), Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Μαρσιάλ (74’ Περέιρα), Ράσφορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα