Δεν ανανεώνει με Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Δεν ανανεώνει με Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Gazzetta team
Δεν ανανεώνει με Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

bet365

Ανάγκη για διεκδίκηση τίτλων φαίνεται πως έχει ο Γκαμπονέζος επιθετικός των «κανονιέρηδων» αφού, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, δεν μπαίνει σε συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Λονδρέζους.

Είναι η χειρότερη Άρσεναλ των τελευταίων 42 ετών. Η πτώση της, είχε αρχίσει ήδη εδώ και καιρό, απλά πλέον το αποδεικνύουν και οι αριθμοί.

Η ομάδα του Φρέντι Λιούνμπεργκ δυσκολεύεται στο πρωτάθλημα και θα ψάξει να βρει σανίδα σωτηρίας στα Κύπελλα για κάποια διάκριση, ωστόσο η κακή αγωνιστική και αναποτελεσματική της εικόνα δείχνει να αποθαρρύνει τους παίκτες της.

Αστέρες των «κανονιέρηδων» ήδη δείχνουν να κάνουν... στροφή για αλλού καθώς ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν μπαίνει σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του, σύμφωνα με την «Mirror».

Η δέσμευσή του με την Άρσεναλ είναι έως τον Ιούνιο του 2021, κάτι που σημαίνει πως, αν δεν ανανεώσει, το καλοκαίρι οι Λονδρέζοι θα πρέπει να βρουν κάποια συμφέρουσα προσφορά για την πώλησή του, μιας και τον επόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να «κλείσει» σε οποιονδήποτε σύλλογο της αρεσκείας του ως ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος επιθετικός είχε αφιχθή στην Αγγλία τον Ιανουάριο του 2018 έναντι 65.000.000€ από την Ντόρτμουντ και, μέχρι σήμερα, μετράει με τα «ερυθρόλευκα» 83 συμμετοχές με 53 γκολ και 12 ασίστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα