Σόλσκιερ: «Μίλησα με Λουκάκου και Σμόλινγκ, δεν έχω δει χειρότερο πρωτοσέλιδο»

Gazzetta team
Σόλσκιερ: «Μίλησα με Λουκάκου και Σμόλινγκ, δεν έχω δει χειρότερο πρωτοσέλιδο»

bet365

Η αποχώρηση των Λουκάκου και Σμόλινγκ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Serie A δεν έκανε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αδιαφορήσει στο ρατσιστικό πρωτοσέλιδο της Corriere Dello Sport, με τον Νορβηγό τεχνικό να στηρίζει τους δύο παίκτες.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Πριν από μερικούς μήνες, Ρομέλου Λουκάκου και Κρις Σμόλινγκ προπονούνταν μαζί στην Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον, κοντράρονται ως αντίπαλοι στο ντέρμπι της Ίντερ με την Ρόμα (6/12, 21:45), όμως, από το πρωί της Πέμπτης, τα ονόματα τους μπήκαν ξανά στην ίδια πρόταση, μετά το ρατσιστικό πρωτοσέλιδο της «Corriere Dello Sport» περί «Black Friday».

Οι δύο ποδοσφαιριστές απάντησαν στο δημοσίευμα που τους έφερε πρωταγωνιστές βάσει του χρώματος τους και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του πρώην τεχνικού τους στους «κόκκινους διαβόλους» να πάρει θέση.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μίλησε στην media day πριν από το ντέρμπι του Μάντσεστερ για το περιστατικό και αποκάλυψε ότι ήρθε σε επαφή τόσο με τον Σμόλινγκ, που ανήκει ακόμα στην Γιουνάιτεντ, όσο και με τον Βέλγο σέντερ φορ της Ίντερ, ο οποίος μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι, για να τους εκφράσει την πλήρη στήριξη της ομάδας και του ίδιου προσωπικά:

«Καταρχάς, όταν βλέπεις αυτό το πρωτοσέλιδο λες: “Ουάου, είναι δυνατόν;”. Είναι το χειρότερο πρωτοσέλιδο που έχω δει ποτέ. Φυσικά και ήρθα σε επαφή με τον Κρις (σ.σ. Σμόλινγκ), για να ξέρει ότι είμαστε εδώ για αυτόν και ότι τον στηρίζουμε. Και με τον Ρομέλου, επίσης. Δεν μπορώ να βρίσκομαι στη θέση των δημοσιογράφων, αλλά ευτυχώς, δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο στην Αγγλία», δήλωσε ο τεχνικός της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα