Σμόλινγκ: Επιστρέφει στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι

Κώστας Ζάλιαρης
Σμόλινγκ: Επιστρέφει στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ γνωστοποίησε πως ο Σμόλινγκ δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Ρόμα μετά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το καλοκαίρι τον περιμένουν πίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Άγγλος αμυντικός έχει καταφέρει να γίνει μια από τις καλύτερες θερινές μεταγραφές στη Serie A, ανέβασε τις μετοχές του και άφησε πίσω μια πολύ δύσκολη κατάσταση στα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων» με τους Μαγκουάιρ, Λίντελοφ και Τζόουνς.

Η Ρόμα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του Σμόλινγκ στα μετόπισθεν, εκείνος έχει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό του και αποδίδει περίφημα, όντας ένας από εκείνους που ξεχωρίζουν μέχρι και αυτή τη στιγμή στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Σόλσκιερ τόνισε: «Ναι θα επιστρέψει σε εμάς... Είναι καταπληκτικός και εκμεταλλεύτηκε την πρόκληση όταν άλλαξε παραστάσεις και περιβάλλον με τον δανεισμό. Είναι μια νέα εμπειρία για εκείνον, απολαμβάνει την Ιταλία και δείχνει ότι είναι τοπ επιπέδου ποδοσφαιριστής».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα