Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ: «Παγωτό» η άμυνα, γκολ του Σέλβι από το... κέντρο

Gazzetta team
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ: «Παγωτό» η άμυνα, γκολ του Σέλβι από το... κέντρο

bet365

«Πάγωσε» η άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 69ο λεπτό, με τον Τζοντζό Σέλβι να συνεχίζει την φάση παρά την υψωμένη σημαία του επόπτη για οφσάιντ και να σκοράρει, αφού το γκολ τελικά μέτρησε μετά τον έλεγχο του VAR.

Μία περίεργη φάση, γενεσιουργό της πραγματικότητας που έχει φέρει το VAR, εκτυλίχθηκε στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ.

Συγκεκριμένα, ο κάπτεν των φιλοξενούμενων, στο 69ο λεπτό πήρε την κεφαλιά-πάσα του Άντι Κάρολ και έφυγε στον κενό χώρο, όμως, κανένας αμυνόμενος δεν τον ακολούθησε.

Ο λόγος ήταν ότι ο επόπτης είχε σηκώσει την σημαία του για οφσάιντ στην αρχική σέντρα, όμως, με τους νέους κανονισμούς, έπραξε ως όφειλε και άφησε να εξελιχθεί η φάση για γκολ.

Οι παίκτες των «λεπίδων» έδειξαν αδιάβαστοι, (δεν) έδρασαν επιπόλαια και ο αρχηγός της Νιουκάστλ συνέχισε για να σκοράρει, μόνος του απέναντι στον αντίπαλο κίπερ, με το VAR να ελέγχει τη φάση και να κατοχυρώνει τελικά το γκολ, το δεύτερο απανωτό μετά το υπέροχο τέρμα ιοσφάρισης απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα