Τάουνσεντ: «Δεν πίνω, δεν κάνω ναρκωτικά, αλλά έχασα 46.000 λίρες σε ένα βράδυ»

Gazzetta team
Τάουνσεντ: «Δεν πίνω, δεν κάνω ναρκωτικά, αλλά έχασα 46.000 λίρες σε ένα βράδυ»

bet365

Ο Άντρος Τάουνσεντ μίλησε δημόσια για τον εθισμό που βίωσε στον τζόγο, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε σε σημείο να χάσει 46 χιλιάδες λίρες σε ένα παιχνίδι.

Η περίοδος πριν από την καθιέρωση σε μία «σημαία» των γηπέδων της Premier League δεν ήταν ρόδινη για τον Άντρος Τάουνσεντ.

Ο πολύπειρος μέσος της Κρίσταλ Πάλας, μιλώντας στο forum των αθλητών «The Players Tribune», μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν πηγαινοερχόταν ως δανεικός από την Τότεναμ, έχοντας βρεθεί εθισμένος στο στοίχημα..

Η συνεχής έκθεση του στα τυχερά παιχνίδια και η ανία που επίσης τον είχε καθηλώσει στις ομάδες που είχε δανειστεί, αποτέλεσαν έναν ακατάλληλο συνδυασμό, με το αποκορύφωμα της κρίσης του να έρχεται μία βραδιά στο Μπλάκπουλ, όταν και έχασε το ποσό των 46 χιλιάδων λιρών σε μία νύχτα.

«Δεν πίνω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Δεν νομίζω να έχω μπει ποτέ σε κλαμπ στη ζωή μου. Αλλά και πάλι κατάφερα να χάσω 46 χιλιάδες λίρες με μόλις ένα πάτημα στο κινητό μου.

Δεν χρειαζόταν καν να βγω έξω από το δωμάτιο μου. Ίσως είμαι ο μόνος παίκτης στην ιστορία που χάνει 46 χιλιάδες, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ένα βράδυ Τετάρτης στο Μπλάκπουλ. Δεν είναι μια ιστορία για ακόμη ένα golden boy. Πρέπει να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Δεν κλίκαρες για να διαβάσεις ένα παραμύθι, λυπάμαι που το λέω. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου, δεν λέω αυτήν την ιστορία για όλον τον κόσμο. Την λέω για τους ανθρώπους εκεί έξω που είχαν επίσης τις ατυχίες τους, για εκείνους που παρεξηγήθηκαν, έπεσαν σε κατάθλιψη, ένιωσαν χαμένοι και κυρίως, σε όσους πάλεψαν με τον εθισμό.

Πήγα δανεικός σε πέντε συλλόγους προτού επιστρέψω στην Τότεναμ και νομίζω εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν το πρώτο μου στοίχημα. Ήμουν σε ένα τυχαίο ξενοδοχείο πριν από έναν αγώνα, βαριόμουν και είδα μια διαφήμιση για μια εφαρμογή δωρεάν στοιχήματος.

Κατέβασα την εφαρμογή και έπαιξα λίγο στοίχημα για να περάσει η ώρα. Μέσα σε λίγους μήνες, είχα βρεθεί εκτός ελέγχου. Συνέχιζα να χάνω. Προσπάθησα να με βγάλω από τον λάκκο μου. Και μετά, μέσα σε μια στιγμή, ήμουν εντελώς εθισμένος.

Θυμάμαι όταν ήμουν στην Μπέρμιγχαμ το 2012, την βραδιά πριν το παιχνίδι των play-offs. Ήμουν ξαπλωμένος, προσπαθούσα να ξεκουραστώ. Ήταν το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν και δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Τσέκαρα συνέχεια το κινητό μου, βάζοντας περισσότερα στοιχήματα. Εκείνη τη νύχτα έχασα 46 χιλιάδες λίρες σε ένα ματς.

Συνέχισα μέχρι να κληθώ από την Ομοσπονδία για τον εθισμό μου στον τζόγο. Κι αυτό όχι μόνο έσωσε την καριέρα μου, έσωσε πιθανόν και τη ζωή μου ως ανθρώπου», ανέφερε συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο Βρετανός άσος της Κρίσταλ Πάλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα