Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε αποστολή για το Κατάρ και... άφησε πίσω τους νεαρούς

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε αποστολή για το Κατάρ και... άφησε πίσω τους νεαρούς

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε αποστολή για το Κατάρ και... άφησε πίσω τους νεαρούς

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ παίρνει κανονικά όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα της Λίβερπουλ στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κι αφήνει πίσω τους νεαρούς για να παίξουν στα προημιτελικά του Carabao Cup.

Premier League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ, λίγες ώρες μετά την επιβλητική νίκη (5-2) στο ντέρμπι με την Έβερτον, ανακοίνωσαν τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για να διεκδικήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μετά και την αναρρίχησή τους στην κορυφή της Ευρώπης, τον περασμένο Ιούνιο στη Μαδρίτη.

Ο Κλοπ θα πάρει κανονικά όλους τους παίκτες του στη Μέση Ανατολή, αφήνοντας πίσω τους νεαρούς που πήραν την πρόκριση εις βάρος της Άρσεναλ στο Carabao Cup, να παίξουν με την Άστον Βίλα στα προημιτελικά του θεσμού.

Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί στις 18 του μηνός στο Club World Cup στο Κατάρ και το τμήμα κ-23 εκπροσωπώντας τους άνδρες θα παραταχθεί απέναντι στη Βίλα με φόντο μια θέση στα ημιτελικά του LeagueCup.

Αναλυτικά η αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων:

Άλισον, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Κεϊτά, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Γκόμες, Αντριάν, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν, Λαλάνα, Λόνεργκαν, Σακίρι, Μπρούστερ, Ρόμπερτσον, Οριγκί, Τζόουνς, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Έλιοτ, Γουίλιαμς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα