Βάρντι: Απειλεί άμεσα το ρεκόρ του με το σερί σκοραρίσματος! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βάρντι: Απειλεί άμεσα το ρεκόρ του με το σερί σκοραρίσματος! (vid)

bet365

Γκολ για 7ο διαδοχικό παιχνίδι στη φετινή Premier League πέτυχε ο Τζέιμι Βάρντι στη νίκη (2-0) της Λέστερ επί της Γουότφορντ και πλέον δείχνει να ... σκέφτεται σιγά – σιγά το ρεκόρ που είχε πετύχει πριν από μια τριετία!

Τα... πάρτι του Βάρντι δεν σταματούν στις «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς, με την ομάδα να φτάνει στις 7 διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά και το εύκολο «τρίποντο» που εξασφάλισε το βράδυ της Τετάρτης στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στους... ακέφαλους «hornets».

Ο Βάρντι, μετά το 11x11 της σεζόν 2015-2016 δεν έχει σημειώσει αντίστοιχο μεγάλο σερί σκοραρίσματος όπως αυτό που «τρέχει» αυτή τη στιγμή και έχει φτάσει στα 7 διαδοχικά ματς κατα τα οποία έχει βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Μαζί του και φυσικά με τον Μπρένταν Ρότζερς στην άκρη του πάγκου, η Λέστερ γίνεται ομάδα που θα μπορούσε πολύ άνετα να κάνει... πρωταθλητισμό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αν δεν ήταν αυτή η Λίβερπουλ να ρίχνει σκόνη σε όποιον προσπαθεί να τη φτάσει και απλά να συνεχίζει τη δική της πορεία προς το φινάλε των 30 ετών δίχως πρωτάθλημα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα