Τσέλσι – Αστον Βίλα 2-1: Ξανά τα... πιτσιρίκια (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι – Αστον Βίλα 2-1: Ξανά τα... πιτσιρίκια (vid)

bet365

Αμπραχαμ και Μάουντ επέστρεψαν στα γκολ και μαζί τους η Τσέλσι στις νίκες με το 2-1 επί της Αστον Βίλα. Ασταμάτητοι Βάρντι και Λέστερ (6 σερί νίκες). Τρέλα ηΓουλβς, τρίποντο η Σαουθάμπτον.

Αφού έκαναν δύο διαδοχικές ήττες, ήρθε η στιγμή της επαναφοράς. Απέναντι στην Αστον Βίλα ενεργοποιήθηκαν και πάλι στο σκοράρισμα τα πιτσιρίκια της. Ο Αμπραχαμ που είχε απουσιάσει στην προηγούμενη αγωνιστική, επιβεβαίωσε τη σημαντικότητά του γι' αυτήν την Τσέλσι. Με δικό του γκολ και ασίστ οι Μπλε καθάρισαν 2-1 και παρέμειναν στο +6 από την επικίνδυνη Γουλβς, αλλά κυρίως στο +8 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αμπραχαμ αρχικά βρήκε με το κεφάλι δίχτυα (24') για 11η φορά φέτος, κατέβασε με το στήθος για τον Μάουντ (48') που έβαλε το τέταρτό του γκολ με μονοκόμματη βολίδα. Ενδιάμεσα (41') είχε ισοφαρίσει ο Τρεζεγκέ, αλλά η Τσέλσι ήταν καλή επιθετικά και θα μπορούσε να έχει βρει κι άλλα τέρματα κυρίως με τον Αμπραχαμ.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα. Ζουμά, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Κόβατσιτς, Καντέ, Μάουτν, Πούλισικ (83' Μπατσουαγί), Γουίλιαν (90' Ζορζίνιο), Αμπραχαμ (86'Χάντσον - Οντόι)

Αστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Χίτον, Ελ Μοχαμαντί, Τάργκετ, Κόνσα, Χούριχεϊν (58' Ντάγκλας Λουίζ), Γκρίλις, Τρεζεγκέ (76' Πελετέιρο), ΜακΤζιν, Νακάμπα, Γουέσλεϊ.

Δεν σταματάει η Λέστερ
Αρχικά έμοιαζε αστείο, αλλά πλέον όλοι την παίρνουν πολύ σοβαρά. Η Λέστερ δεν λογίζεται ως αντίζηλος της Λίβερπουλ για τον τίτλο, αλλά μετά την 6η διαδοχική νίκη της στην Premier League και παραμένοντας στο -8 ως 2η, καλό είναι να μην την αγνοούν οι Reds. Ο Βάρντι από τα 11 βήματα βρήκε δίχτυα για 14η φορά στο πρωτάθλημα και άνοιξε τον δρόμο για για τις Αλεπούδες κόντρα στη Γουότφορντ. Ο Μάντισον (90'+5') κλείδωσε το τρίποντο με το 2-0.


Πετάει με αήττητο 10 αγωνιστικών η Γουλβς
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 10 αγωνιστικές αγνοεί την ήττα η Γουλβς στο καλύτερο επίτευγμά της από το 1972. Οι Λύκοι κάνουν φοβερό σερί και μετά το 2-0 επί της Γουέστ Χαμ παραμένουν στο -6 από την τετράδα, αποτελώντας τεράστια έκπληξη στην Premier League. Ντεντόνκερ (23') και Κουτρόνε (86') χάρισαν στην ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο την πέμπτη επιτυχία τους σε αυτό το σερί.

Σάλπισε αντεπίθεση η Σαουθάμπτον

Επτά βαθμοί σε τρεις αγωνιστικές, την ώρα που είχε μετρήσει οκτώ στις πρώτες 12. Αυτή είναι η θεματική περίοδος της αντεπίθεσης, που έχει σαλπίσει η Σαουθάμπτον τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία συνεχίστηκε και επί της Νόριτς (2-1). Ο Ντάνι Ινγκς στο 22' σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο Μπερτράντ έκανε το 2-0 στο 43' για να βάλει γερές βάσεις για την επικράτηση, με τον Πούκι να μειώνει, μεν, στο 65', με το 22ο του γκολ στο 2019 (μόνο οι Μπόουεν και Βάρντι περισσότερα από τις τέσσερις κατηγορίες), αλλά να μην μπορεί να τις διαλύσει. Το γεγονός αυτό άφησε την Νόριτς προτελευταία με 11 βαθμούς, ενώ, αντίθετα, οι Άγιοι έχουν βγάλει... φτερά και πέταξαν εκτός ζώνης υποβιβασμού, με 15 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα