Το ιστορικό ρεκόρ και η μεγάλη επιστροφή

Gazzetta team
Το ιστορικό ρεκόρ και η μεγάλη επιστροφή

bet365

Δύο σπουδαία παιχνίδια γίνονται σήμερα για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία και το ενδιαφέρον των φιλάθλων, των παικτών του στοιχήματος, αλλά και των μπουκ εκτοξεύεται.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον, ενώ στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Τότεναμ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος, από τη στιγμή που άφησε τον πάγκο των κόκκινων διαβόλων.

Και στα δύο αυτά τεράστια ντέρμπι, η στατιστική έχει εξέχοντα ρόλο και ενδεχομένως να μας οδηγήσει και σε κάποια συμπεράσματα.

Τα ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με σούπερ προσφορές* & Novi Specials

Η Λίβερπουλ του Κλοπ μπροστά στην ιστορία

Θέλει τον τίτλο όσο τίποτα άλλο. Περισσότερο και από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Η Λίβερπουλ έχει συμπληρώσει 31 ματς αήττητη με 26 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αυτή η επίδοση είναι η καλύτερη του συλλόγου. Έχει όμως «παρέα». Τη Λίβερπουλ του Νταλγκλίς με 31 ματς δίχως ήττα, μόνο που εκείνη είχε 23 νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Αν σήμερα οι κόκκινοι δεν χάσουν από τα ζαχαρωτά, τότε θα γράψουν νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους με το απίστευτο σερί των 32 αγώνων να είναι μοναδικό!

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουν σύμμαχο και την παράδοση. Για τελευταία φορά ηττήθηκαν στο Άνφιλντ από την Έβερτον πριν 20 χρόνια. Το 1999 κατάφερε για τελευταία φορά να κερδίσει την άσπονδη αντίπαλό της η έτερη ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Έκτοτε το ρεκόρ είναι 11-10-0. Επιπροσθέτως και ο Κλοπ δεν έχει χάσει κανένα ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ έχοντας ρεκόρ 5-3-0 και στα δύο γήπεδα!

Μόνο μία ήττα ο... επισκέπτης Ζοσέ

Ο Μουρίνιο απολύθηκε από τη Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2018, πριν έναν χρόνο δηλαδή (κάτι λιγότερο). Τώρα επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος ως αντίπαλος, οδηγώντας ήδη την Τότεναμ στο 3/3 με 10 γκολ ενεργητικό! Αυτό που μας κέντρισε εδώ την προσοχή είναι πως ο Special One σε οκτώ επισκέψεις στο Ολντ Τράφορντ με Πόρτο, Τσέλσι, και Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει μόνο μία φορά, έχοντας ρεκόρ 1-4-3! Τελευταία φορά έχασε πριν 14 χρόνια με 1-0 στις 6 Νοεμβρίου του 2005, όντας στον πάγκο της Τσέλσι.

Τα ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με σούπερ προσφορές* & Novi Specials

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα