Όταν ο Μουρίνιο υποδεχόταν την Τότεναμ ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Μουρίνιο υποδεχόταν την Τότεναμ ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

bet365

Το σφύριγμα της λήξης έβρισκε την ομάδα του να χάνει με 3-0 από τα «σπιρούνια» μέσα στο Όλντ Τράφορντ. Ήταν η πρώτη φορά που ένας διαφορετικός Special One έκανε την εμφάνισή του...

Ήταν η τρίτη αγωνιστική της σεζόν 2018/19. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο θα υποδεχόταν την Τότεναμ για την τρίτη αγωνιστική της Premier League και ήδη οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν χάσει από την Μπράιτον.

Είχαν ολοκληρώσει την σεζόν 2017/18 χωρίς τίτλο και έχοντας τερματίσει δεύτεροι στο πρωτάθλημα, ωστόσο μια... μουρμούρα προς του Πορτογάλο υπήρχε. Με το σφύριγμα της λήξης, τα «σπιρούνια» είχαν πάρει σπουδαία νίκη με 3-0 αλώνοντας το Όλντ Τράφορντ και το γήπεδο είχε σχεδόν... αδειάσει.

Έτσι, πρώτη φορά, ο Special One προχώρησε σε μια κίνηση που δεν είχε κάνει ξανά.

Κατευθύνθηκε προς την κερκίδα που είχαν μείνει φίλοι της γηπεδούχου και άρχισε να τους χειροκροτά.

Μάλιστα, για να τους ευχαριστήσει για την στήριξη και την παραμονή ως το φινάλε παρά την βαριά ήττα, σήκωσε και μια φανέλα από κάτω και βάζοντάς της στο ύψος της καρδιάς του, συνέχισε να χειροκροτά τους οπαδούς.

Σήμερα, θα κληθεί να είναι παρών στο παιχνίδι με τις ίδιες ομάδες, 16 μήνες μετά, αυτή τη φορά ως προπονητής της Τότεναμ.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον πως θα τον υποδεχθεί το «θέατρο των ονείρων»...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα