Μουρίνιο: «Έκλεισε το κεφάλαιο της Γιουνάιτεντ, μου πήρε χρόνο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Έκλεισε το κεφάλαιο της Γιουνάιτεντ, μου πήρε χρόνο...»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε πως οι εμπειρίες που αποκόμισε από το πέρασμά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μοναδικές, τόνισε πως χρειάστηκε αρκετό χρόνο για ν' αναλύσει όλα όσα βίωσε εκεί και όσα του προέκυψαν, ενώ, ξεκαθάρισε ότι δεν ανησυχεί για την υποδοχή από τον κόσμο...

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όντας πλέον στον πάγκο της Τότεναμ, επισκέπτεται το «Ολντ Τράφορντ» το βράδυ της Τετάρτης, στην πρώτη του παρουσία εκεί ως αντίπαλος, έναν χρόνο μετά την απομάκρυνσή του από τους «κόκκινους διαβόλους».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς, το μεσημέρι της Τρίτης, είχε να πει: «Είναι κλειστό κεφάλαιο για εμένα η Γιουνάιτεντ. Μου πήρε χρόνο μετά την απόλυση ν' αναλύσω όσα συνέβησαν, πήρα το χρόνο μου για να προετοιμαστώ για την επόμενη πρόκληση. Αλήθεια, η Γιουνάιτεντ για εμένα ήταν ένα βιβλίο γεμάτο εμπειρίες, αλλά είναι βιβλίο ιστορίας πλέον...».

Όσο για τον κόσμο της πρώην ομάδας του και όσα περιμένει ν' αντιμετωπίσει, ήταν απόλυτα ήρεμος και δήλωσε:

«Το “Ολντ Τράφορντ” είναι ένα μέρος όπου ήμουν χαρούμενος και μπορώ να το πω με σιγουριά αυτό. Έχω εξαιρετική σχέση με τους οπαδούς. Όταν είχα επιστρέψει ως τηλεσχολιαστής το είχα αντιληφθεί και πραγματικά τους ήμουν ευγνώμων για την υποδοχή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα