Κέρδισε 188.000€ λόγω... της Λίβερπουλ! (pic)

Gazzetta team
Κέρδισε 188.000€ λόγω... της Λίβερπουλ! (pic)

bet365

Με μόλις 9.5 ευρώ τύπος με την παρέα του στην Αγγλία έπιασαν 10/10 αποτελέσματα στο στοίχημα και σίγουρα χρωστάνε... λαμπάδα στους Άλισον και Άντριαν.

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο και σίγουρα ο κ. Γουάρντλεϊ είχε πάρει το πρόγραμμα των αγώνων της Premier League, Championship, FA Cup και της La Liga αποφασίζοντας σε ποιους αγώνες θα ποντάρει τα χρήματά του.

Δέκα παιχνίδια ξεχώρισε λοιπόν και αποφάσισε, μαζί με την παρέα του, να μπουν γκολ σε όλα από αμφότερες τις ομάδες, χωρίς ωστόσο κάποιο από αυτά να έρθει ισόπαλο.

Και τους βγήκαν! Μπορεί το παιχνίδι που ολοκλήρωσε τον θρίαμβο να ήταν αυτό μεταξύ της Μπλάκπουλ και της Μέινστοουν, καθώς η παρακάτω φωτογραφία «ανέβηκε» από τον ίδιο στο ημίχρονο και με το σκορ να είναι 0-1 (τελικό, 3-1), ωστόσο άλλο ήταν το ματς που ήταν επεισοδιακό.

Αυτό, δεν ήταν άλλο από το Λίβερπουλ-Μπράιτον, που μέχρι το 78' τον έστελνε... κουβά.

Ωστόσο η αποβολή του Άλισον και η καθυστέρηση του Άντριαν να στήσει το τείχος, έχρισε σκόρερ τον Ντανκ και κατά 188.000 ευρώ πλουσιότερο τον Βρετανό παίκτη στοιχήματος!

Πάντα τέτοια, παιδιά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα