Λίβερπουλ: Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ - Άρνολντ... κορυφαίοι στο είδος τους (vid)

Λίβερπουλ: Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ - Άρνολντ... κορυφαίοι στο είδος τους (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ - Άρνολντ... κορυφαίοι στο είδος τους (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ με την ψυχή στο στόμα πήρε τη νίκη (2-1) επί της Μπράιτον, με τους Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ – Άρνολντ να κάνουν γι' ακόμα ένα ματς, αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα στην Premier League.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δύο ασίστ του εκ των κορυφαίων φουλ – μπακ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, δυο κεφαλιές στα δίχτυα από τον εκ των κορυφαίων στόπερ στον κόσμο...

Οι Φαν Ντάικ και Αλεξάντερ – Άρνολντ έκαναν την τεράστια διαφορά στο παιχνίδι των «κόκκινων» με τη Μπράιτον στο «Άνφιλντ» το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Κλοπ να βλέπει την ομάδα του να χαλαρώσει επικίνδυνα, να μένει με παίκτη λιγότερο, να δέχεται γκολ και ν' αγωνιά μέχρι το σφύριγμα της λήξης που επιβεβαίωσε το υπέρ της 2-1 και το +11 στην κορυφή.

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ που θα μάθει τη Δευτέρα αν θα καταφέρει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα για το 2019, με τα δυο γκολ που πέτυχε στο ματς με τους «γλάρους», έφτασε στα 7 και είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα τέρματα από το ξεκίνημα της σεζόν 2018-2019.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα, ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ είναι ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ, αφού έχει φτάσει αισίως στις 17 και μάλιστα, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness για τα «σερβιρίσματα» της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα