Σαουθάμπτον - Γουότφορντ 2-1: Φώναξε «παρούσα» με ανατροπή παραμονής (vid)

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Γουότφορντ 2-1: Φώναξε «παρούσα» με ανατροπή παραμονής (vid)

bet365

Η Σαουθάμπτον έχανε για 77 λεπτά, όμως με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο πανηγύρισε σπουδαία νίκη-ανατροπή κόντρα στην Γουότφορντ (2-1) και πλησίασε Έβερτον και Βίλα στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Η ισοπαλία κόντρα στην παραπαίουσα Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα φαινόταν ότι αποτελούσε μια συγκυριακή παρένθεση για την Σαουθάμπτον, βλέποντας την Γουότφορντ να κρατά το προβάδισμα από το 24' στο St. Mary's.

Αυτή ήταν η πραγματικότητα για τους φίλους των «αγίων», που παρακολουθούσαν την ομάδα τους να πέφτει στο βυθό της βαθμολογίας, και, μάλιστα, από την μέχρι πρότινος ουραγό.

Ωστόσο, μπορεί να άργησαν, αλλά εν τέλει οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν». Μέσα σε ένα εξάλεπτο, από το 78' ως το 83', η Σαουθάμπτον γύρισε το ματς με τους Ίνγκς και Γουορντ-Πρόουζ από το 0-1 του Σαρ στο πρώτο μέρος, για να ολοκληρώσει μια σπουδαία ανατροπή.

Μέσα από αυτήν, η ομάδα του Χάσενχατλ ουσιαστικά δεν παραδίνεται στην μάχη του υποβιβασμού, καθώς με το τρίποντο έμεινε στην 18η θέση, πλησιάζοντας τις Έβερτον και Άστον Βίλα, που είναι δύο βαθμούς μακριά αλλά και με ένα ματς λιγότερο.

Από την άλλη η Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας, έμεινε τελευταία με 8 βαθμούς και δεν δείχνει σημάδια... σωτηρίας στον ορίζοντα.

Σαουθάμπτον (Χάσενχατλ): ΜακΚάρθι, Σοάρες (76' Βάλερι), Στέφενς, Μπεντνάρεκ, Μπερτράντ, Τζενεπό, Γουορντ-Πρόουζ, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ (57' Μπουφάλ), Ινγκς, Ομπαφέμι (57' Λονγκ).

Γουότφορντ (Φλόρες): Φόστερ, Φεμένια (82' Φουλκιέρ), Κάθκαρτ, Μαριάπα, Μασίνα, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Καπούε, Χιουζ (74' Σαλομπά), Σαρ, Ντεουλοφέου (67' Γκρέι).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα