Τσέλσι: Η πρωτόγνωρη εμπειρία του Πεπ με την... κατοχή μπάλας!

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Η πρωτόγνωρη εμπειρία του Πεπ με την... κατοχή μπάλας!

bet365

Για πρώτη φορά σε αυτά τα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στην Premier League στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και γενικότερα στην προπονητική του καριέρα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέπει τόσο μικρά ποσοστά κατοχής της μπάλας από την ομάδα του!

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Τσέλσι στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Etihad στο σπουδαίο ματς του Σαββάτου απέναντι στους Πρωταθλητές, προηγήθηκε με τον Ενγκολό Καντέ, δέχθηκε μεν την ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο μη καταφέρνοντας να διαχειριστεί πνευματικά την ισοφάριση και τη φόρα που πήραν οι «πολίτες», όμως, παρά την ήττα, το πρόσημο για τους «μπλε» είναι θετικό.

Αυτή η εξαιρετική εμφάνιση από πλευράς της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ ήρθε με στρωτό ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση με αναμονή στην άμυνα για να... αποφευχθούν τα χειρότερα και αυτό έκανε τον Πεπ να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για το δουλεμένο σύνολο του λονδρέζικου συλλόγου.

Όπως κατεγράφη επίσημα, στο ματς του Etihad, η Μάντσεστερ Σίτι είχε το μικρότερο ποσοστό κατοχής της μπάλας και ο Γκουαρδιόλα το λιγότερο στα 381 ματς που έχει βρεθεί στην άκρη του πάγκου! Το 46,74% είναι ό,τι χειρότερο έχει παρουσιάσει οποιαδήποτε ομάδα του Καταλανού και αυτό το πέτυχε η Τσέλσι με την εμφάνισή της!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα