Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 1-2: Δε σταματούν πουθενά οι Reds (vid)

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 1-2: Δε σταματούν πουθενά οι Reds (vid)

bet365

Ακάθεκτη στον δρόμο για την κούπα η Λίβερπουλ, πέρασε από το Λονδίνο (2-1 την Πάλας) και διατήρησε το +8 από τη Λέστερ. Μοιραίος ο Ζαχά...

Και πως να το χάσει η Λίβερπουλ... Οι Κόκκινοι ακόμα και στα χειρότερά τους δεν χάνουν βαθμούς, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο Λονδίνο. Η ομάδα του Κλοπ δεν έπεισε με την εικόνα της, όμως αντέδρασε άμεσα στην ισοφάριση και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για τον τίτλο, μιας και βρέθηκε στο +8 από τη Λέστερ.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, πήρε τον έλεγχο, πίεσε, αλλά απέναντί της βρήκε μια καλοστημένη άμυνα. Η Πάλας δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το μηδέν και όποτε έβρισκε χώρους έβαζε δύσκολα στον αντίπαλο της. Κάποια λάθη του Άρνολντ λίγο έλειψε να βάλουν σε μπελάδες τους φιλοξενούμενους. Στο 16' η Πάλας έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, από το λάθος του Άρνολντ, αλλά ο Αγιού που βγήκε σε θέση βολής αστόχησε! Ούτε όμως και ο Ζαχά λίγο αργότερα κατάφερε να βρει δίχτυα από την πάσα του Κουγιατέ. Η Λίβερπουλ στο χειρότερό της α' μέρος δεν είχε τρόπο να φανεί απειλητική! Στο 43΄ είχαμε τη φάση που σημάδεψε το ματς, όταν από στημένη φάση ο Τόμκινς σκόραρε με κεφάλια, αλλά το... VAR στέρησε τη χαρά των γηπεδούχων. Ενα σπρώξιμο σε αμυντικό των Reds έφερε την ακύρωση του τέρματος.

Το ξεκίνημα στην επανάληψη ήταν ιδανικό για τους Κόκκινους.Στο 48΄ ο Μανέ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, το σουτ όμως πέρασε άουτ. Αυτή είναι η πρώτη καλή ευκαιρία της Λίβερπουλ. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα, ο Σενεγαλέζος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, σκόραρε σε πέμτπο σερί ματς κόντρα στους Λονδρέζους. Στο 65' η Λίβερπουλ θα μπορούσε να σφραγίσει τη νίκη, αλλά Γουαϊτά με σούπερ επέμβαση στο πλασέ του Φιρμίνο κράτησε την ομάδα του στο κόλπο. Ο Μπεντέκε με την είσοδό του έδωσε ώθηση στην Πάλας και στο 82' ήρθε το γκολ, με ιδανικό τελείωμα του Ζαχά! Κι όμως οι Reds ξεδίπλωσαν ξανά τον χαρακτήρα πρωταθλητή! Τρία λεπτά αργότερα, ο Φιρμίνο από κοντά διαμόρφωσε το 2-1 και λύτρωσε την ομάδα του! Βέβαια, όλα θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει, αλλά ο Ζαχά έκανε... τραγικό τελείωμα στις καθυστερήσεις.

Κρίσταλ Πάλας: Γουαϊτά, Γουόρντ (70' Κέλι), Τόμκινς, Κέιχιλ, Φαν Άανχολτ, Μιλιβόγιεβιτς, ΜακΆρθουρ, Κουγιατέ (72' Σλουπ), Ζαχά, Τάουνσεντ, Αγιού (Μπεντέκε)

Λίβερπουλ: Αλισον, Αρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον (79' Μίλνερ), Φαμπίνιο (89' Γκόμεζ), Τσάμπερλεϊν (64' Οριγκί), Φιρμίνο, Μανέ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα