Κλοπ: «Καλό που έχουμε ξανά τον Ζοσέ, υπέροχος άνθρωπος ο Ποτσετίνο»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Καλό που έχουμε ξανά τον Ζοσέ, υπέροχος άνθρωπος ο Ποτσετίνο»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ καλωσόρισε ξανά στην Premier League τον Ζοσέ Μουρίνιο και έδειξε πως χαίρεται για την συνύπαρξη μαζί του στο πρωτάθλημα, ωστόσο, θέλησε να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τιμώντας τη δουλειά και τον χαρακτήρα του.

Μπάγερν - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο κόουτς της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας για την 13η αγωνιστική της Premier, ανέφερε:

«Καλωσόρισε ο Ζοσέ... Είναι ωραίο που τον έχουμε πάλι μαζί μας. Από την άλλη πλευρά ο Μαουρίτσιο δεν είναι εδώ και αυτό δείχνει πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι στη Λίβερπουλ ήταν κόντρα σ' εκείνον οπότε έχουμε την δική μας ιστορία.

Είμαι σίγουρος πως όποιος πάγκος είναι κενός, αυτομάτως ο Ποτσετίνο είναι υποψήφιος. Έκανε εκπληκτική δουλειά, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Είναι και υπέροχος άνθρωπος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα