Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Το γκολ του Λάμπαρντ ως «πολίτης»

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Το γκολ του Λάμπαρντ ως «πολίτης»

bet365

Η «μάχη» μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τσέλσι ζωντανεύει ξανά (23/11, 17:00) και o Φρανκ Λάμπαρντ έχει να θυμάται το γκολ που σημείωσε ως αντίπαλος των «μπλε» στο Etihad το 2014.

Ματς με πολλαπλά σημαίνοντα είναι αυτό που έρχεται το Σάββατο (23/11, 17:00) για τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Κι αυτό γιατί ο προπονητής της Τσέλσι έχει συνδέσει το όνομα του και με την Μάντσεστερ Σίτι, όταν ως παίκτης της θυγατρικής Νιου Γιορκ Σίτi αγωνίστηκε πρώτα με τη φανέλα των «πολιτών» τη σεζόν 2014-15 και χάρισε μία εικονική στιγμή όταν σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής, πλέον, των Λονδρέζων, είχε πετύχει το γκολ ισοφάρισης στο 85ο λεπτό, γράφοντας το τελικό 1-1 της αναμέτρησης, δίχως βέβαια να πανηγυρίσει, αφού το όνομα και η καρδιά του θα έμεναν για πάντα συνδεδεμένα με την αγαπημένη του Τσέλσι.

Λίγα 24ωρα πριν ο Φρανκ Λάμπαρντ να επιστρέψει ως αντίπαλος προπονητής στο γήπεδο όπου για ένα φεγγάρι βρέθηκε αντιμέτωπος με την νυν ομάδα του, θυμηθείτε τα γκολ από εκείνη το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα