Πάρτικ Θιστλ: Οπαδός που κέρδισε το λαχείο, αγοράζει την ομάδα του για να τη σώσει!

Gazzetta team
Πάρτικ Θιστλ: Οπαδός που κέρδισε το λαχείο, αγοράζει την ομάδα του για να τη σώσει!

bet365

Ο ρομαντισμός... ζει! Οπαδός στη Σκωτία, κέρδισε πριν 8 χρόνια το λαχείο και σήμερα σώζει την αγαπημένη του Πάρτικ Θιστλ αγοράζοντάς την.

Ο Κόλιν Γουίαρ το 2011 είδε την τύχη να του χαμογελά διάπλατα και να του χαρίζει τον πρώτο λαχνό του λαχείου. Και φυσικά 188.000.000 ευρώ! Σήμερα, ο 71χρονος έχει πάρει την απόφαση να αγοράσει την Πάρτικ Θιστλ (ομάδα Β' κατηγορίας), την αγαπημένη του ομάδα για να τη σώσει και στη συνέχεια να την παραδώσει στους οπαδούς.

Ο Γουίαρ απέκτησε το 55% των μετοχών της ομάδας και θα το παραδώσει σε μια ομάδα οπαδών όπου και θα αναλάβουν το σύλλογο, στο πρότυπο της «Well Society» στη Μάδεργουελ. Η ολοκλήρωση της παραχώρησης των μετοχών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30/3/2020.

Ο άνθρωπος που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, έχει δώσει ήδη 2.500.000 λίρες στην Πάρτικ Θιστλ, ενώ επένδυσε και 6.000.000 λίρες για το προπονητικό κέντρο. Πλέον, είναι έτοιμος να παραδώσει τις μετοχές του χωρίς να ζητάει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα