Άρσεναλ: Ο «Big Dino» Μαυροπάνος και το καπνογόνο του Τίρνεϊ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: Ο «Big Dino» Μαυροπάνος και το καπνογόνο του Τίρνεϊ (vid)

bet365

Ο Κίεραν Τίρνεϊ έδειξε ξανά πως η Σέλτικ δεν βγαίνει από την καρδιά του, άναψε και κράτησε πράσινο καπνογόνο για τις ανάγκες τηλεοπτικής συνέντευξης και αποκάλυψε το παρατσούκλι του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου με τον οποίο δέθηκαν λόγω των τραυματισμών τους!

Ο 22χρονος αριστερός οπισθοφύλακας των «κανονιέρηδων», μίλησε για τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στη νέα του ομάδα, αν και χρειάστηκε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός λόγω προβλήματος που κλήθηκε ν' αντιμετωπίσει.

«Ήταν δύσκολη η προσαρμογή μου γιατί μέχρι πρότινος έμενα με τους γονείς μου και τώρα πρέπει να τα κάνω όλα εγώ. Να μαγειρεύω, να πλένω, να σιδερώνω...» ανέφερε και στάθηκε στην καλή σχέση που ανέπτυξε με όσους... ήταν τραυματίες στην Άρσεναλ μαζί του, τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στο Colney.

«Ήρθαμε κοντά με τον Μπεγερίν λόγω του τραυματισμού μας αφού ήμασταν εκτός, με τον Big Dino (σ.σ. Μαυροπάνο) και έχουμε πολύ καλή σχέση οι τρεις μας».

Στο βίντεο της συνέντευξης, ο Τίρνεϊ δεν ξεχνάει την αγάπη του για τη Σέλτικ και ανάβει ένα πράσινο καπνογόνο, δίχως ν' αρνείται πως είναι οπαδός των «καθολικών».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα