Δεν κάνει σημαντικές αλλαγές στη χρήση του VAR η Premier League

Gazzetta team
Δεν κάνει σημαντικές αλλαγές στη χρήση του VAR η Premier League

bet365

Η Premier League αποφάσισε να μην προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τη χρήση του VAR παρά τα παράπονα των συλλόγων.

Οι σύλλογοι της Premier League συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο διαιτησίας Μάικ Ράιλι και για 4 ώρες τον ρωτούσαν για τη χρήση του VAR στην Αγγλία, από την οποία είχαν πολλά προβλήματα. Ο πρώην διαιτητής συμφώνησε στο ότι «χρειάζεται βελτίωση», όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά, καθώς επιμένει στην απόφαση να μην χρησιμοποιούνται οι οθόνες την ώρα του αγώνα.

Στο μόνο που δεσμεύτηκε ο Ράιλι ήταν να υπάρξει από εδώ και εξής μεγαλύτερη ταχύτητα στη λήψη των αποφάσεων, περισσότερη σταθερότητα και καλύτερη επικοινωνία. Πώς θα επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι κανένας δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα, όπως ενημέρωσε η Premier League. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν όλοι οι σύλλογοι υπέρ των αλλαγών κατά τη διάρκεια της σεζόν, οπότε δεν υπήρχε ομοφωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα