Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουν.: Για χιλιοστά σώθηκαν οι Spurs (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ – Σέφιλντ Γιουν.: Για χιλιοστά σώθηκαν οι Spurs (vid)

bet365

Ενα τρελό “No Goal” για τη Σέφιλντ επέτρεψε στην Τότεναμ να μην ηττηθεί εντός (1-1), μένοντας όμως για 5η σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Νίκες για Εβερτον, Νιούκαστλ, Μπέρνλι.

Οπως φάνηκε στο εντός 1-1 με τη Σέφιλντ, η Τότεναμ εξακολουθεί να είναι στα άσχημά της. Ο μεσοβδόμαδος θρίμαβος στο Βελιγράδι ήταν απλά ένα εκτός συνόρων διάλειμμα και η επιστροφή στην πραγματικότητα της Premier League υπενθύμισε ότι η ομάδα του Μαουρίτσο Ποκετίνο έχει πρόβλημα. Θα μπορούμε μάλιστα να έχει ηττηθεί, αν το VAR δεν... τσιμπούσε τα χιλιοστά και δεν ακύρωνε γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο Σον πήρε το δώρο από αντίπαλο και έδωσε προβάδισμα (58'), συνεχίζοντας το σερί σκοραρίσματός του (πέντε ματς). Ωστόσο, ο Μπάλντοκ με καρφωτή κεφαλιά (78') άφησε τους Spurs δίχως τρίποντο για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές και στο -9 από την τετράδα. Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League έχει σοβαρά θέματα να λύσει, καθώς η προπονητολογία ολοένα και φουντώνει...

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γκασανίγα, Σάντσες, Ντέιβις, Ντάιερ, Οριέ (86' Μόουρα), Ν'Ντομπελέ (46' Γουίνκς), Σισοκό, Λο Σέλσο, Ντέλε Αλι (72' Φόιθ), Σον, Κέιν

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Χέντερσον, Μπάσαμ, Ιγκαν, Ο'Κόνελ, Μπάλντοκ, Λούντστραμ, Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς, Μουσέ (87' Ρόμπινσον), ΜακΓκόλντρικ (90'+5').

Διπλό ανάσα για Εβερτον
Η Εβερτον έχει ξεκινήσει άσχημα τη χρονιά και κάθε αγωνιστική κρίνεται το μέλλον του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της. Τουλάχιστον γι' αυτή τη βδομάδα όμως ο προπονητής των Ζαχαρωτών δεν θα χάσει τη δουλειά του, καθώς πέρασε με 1-2 από τη Σαουθάμπτον. Η κοντινή κεφαλιά του Ντέιβις (4') και το πλασέ στην κίνηση του Ριτσάρλισον (75') χάρισαν το πολύτιμο τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Η Σαουθάμπτον είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ινγκς (50'), μα παρέμεινε χωρίς νίκη για οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές, με τις επτά να είναι ήττες.

Ανατροπή η Νιούκαστλ
Στο “St James' Park” η Μπόρνμουθ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Γουίλσον, ήλεγχε την κατάσταση και έδειχνε ικανή να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην 5η θέση, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της. Δεν έγινε, όμως, έτσι... Στο 42' ο Γεντίν βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν τα πάνω τους και ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση στο 52', όταν ο Κλαρκ έκανε το 2-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού η καλύτερη Νιούκαστλ διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το ματς και πήρε τη νίκη που την ανεβάζει στην 11η θέση και στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Ξέσπασε η Μπέρνλι
Η Μπέρνλι μετρούσε τρεις συνεχόμενες ήττες και ξέσπασε πάνω στην Γουέστ Χαμ, η οποία με τη σειρά της, πλέον, δεν γνωρίζει τη νίκη για 5 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Μπαρνς και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Ο Γουντ στη συνέχεια είδε το δικό του γκολ να ακυρώνεται με τη βοήθεια του VAR, όμως πήρε το αίμα του πίσω και έκανε το 2-0 στο 44’. Η Γουέστ Χαμ έκανε πολύ κακή εμφάνιση και το 3-0 ήρθε με άνεση με αυτογκόλ του Ρομπέρτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μετά τη σέντρα του Γουέστγουντ, τελειώνοντας τα πάντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα