Κλοπ: «Κορυφαίος στον κόσμο ο Πεπ, θέλει θάρρος κόντρα στη Σίτι»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Κορυφαίος στον κόσμο ο Πεπ, θέλει θάρρος κόντρα στη Σίτι»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως σέβεται στον απόλυτο βαθμό τον Πεπ Γκουαρδιόλα και ουδέποτε άλλαξε αυτό παρά τις δηλώσεις του Καταλανού για τον Μανέ. «Αν δεν έχεις θάρρος απέναντι στη Σίτι, δεν έχεις καμία ελπίδα» είπε επί του αγωνιστικού.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι με τους «πολίτες» στο «Άνφιλντ» την Κυριακή, είχε να πει:

«Είναι σπουδαίο ματς, ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Ευτυχώς είναι στο Άνφιλντ. Υπό το φως των προβολέων. Θα δούμε, όλα θα φανούν στο γήπεδο, κανείς δεν κρύβεται. Δεν πρέπει απλά να παίξουμε επιθετικά, πρέπει να είμαστε και θαρραλέοι γιατί χωρίς θάρρος απέναντι στη Σίτι, δεν έχεις καμία ελπίδα. Πρέπει να δημιουργήσουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Το πλάνο μας πρέπει να είναι τέλειο σε όλα. Θα είναι ενδιαφέρον ματς.

Τα τελευταία δυο χρόνια κάθε παιχνίδι για εμάς είναι καθοριστικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να λέει “έχουμε περιθώριο να χάσουμε σε αυτό το ματς”. Ο στόχος παραμένει να κατακτήσουμε τίτλους. Δεν αλλάζει κάτι. Δεν πρέπει να κάνουμε τα παιχνίδια πιο σημαντικά απ' όσο ήδη είναι από μόνα τους. Είναι κι αυτό ένα σημαντικό παιχνίδι».

Μάλιστα, παρά την... κόντρα που φάνηκε να δημιουργείται με τον Πεπ Γκουαρδιόλα όταν ο Καταλανός κατηγόρησε τον Σαντιό Μανέ για «βουτιές» στην περιοχή, ο Kloppo απλά αποθέωσε τον συνάδελφό του, λέγοντας: «Μέσα στο γήπεδο ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον της ομάδας του, αλλά πραγματικά τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Έχει προκαλέσει θετικό αντίκτυπο σε κάθε ομάδα που έχει δουλέψει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα