Κέιν-Ποτσετίνο Vs Έβερτον-Σίλβα: Μία... πελατειακή σχέση

Gazzetta team
Κέιν-Ποτσετίνο Vs Έβερτον-Σίλβα: Μία... πελατειακή σχέση

bet365

Την Κυριακή το απόγευμα στις 18:30 έχουμε σέντρα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Η Έβερτον υποδέχεται την Τότεναμ με τις δύο ομάδες να έχουν κάτι κοινό μέχρι τώρα. Αμφότερες είναι πολύ κατώτερες του αναμενομένου. Αυτό έχει μπερδέψει και τα κορυφαία νόμιμα στοιχηματικά σάιτ, που έχουν βγάλει σχεδόν μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων. Εκεί αποτυπώνεται ότι το ματς μπορεί και να είναι ένα συναρπαστικό ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επειδή όμως μιλάμε για Αγγλία και μπάλα στο Νησί, μας ήταν αδύνατον να μη ρίξουμε μία πιο επισταμένη ματιά, στα ιδιαίτερα στατιστικά της αναμέτρησης και η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε... δύο διαμάντια.

Kέιν Vs Έβερτον: 9/9!!!

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ούτε μπάσκετ να έπαιζε ο κορυφαίος στράικερ της Αγγλίας και να σούταρε ελεύθερες βολές. Αυτό είναι το ποσοστό του όταν αντιμετωπίζει την Έβερτον. Ναι καλά διαβάσατε, 9/9. Τι σημαίνει αυτό; Μα πολύ απλά, ότι ο Χάρι Κέιν σε εννέα ματς που έχει παίξει κόντρα στην Έβερτον έχει σκοράρει εννέα φορές. Αν μη τι άλλο είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και σίγουρα ιντριγκάρει τόσο τους απλούς φιλάθλους, όσο και αυτούς που ψάχνουν να αλιεύσουν κάποια ευκαιρία σε ειδικά στοιχήματα με σκόρερ. Η Έβερτον λοιπόν είναι μία ομάδα, την οποία ο Κέιν αγαπά να πληγώνει.

Ποτσετίνο Vs Σίλβα: 13 γκολ σε δύο ήττες!

Αυτό κι αν είναι αξιοσημείωτο. Αν ο Κέιν πληγώνει την Έβερτον το κάνει πάνω-κάτω και με άλλες ομάδες. Τα 13 γκολ όμως σε δύο ήττες σε ποιον να τα πεις και να μην αναρωτηθεί που συμβαίνει αυτό. Μα φυσικά στις αναμετρήσεις του Μάρκο Σίλβα κόντρα στην Τότεναμ του Ποτσετίνο. Τέσσερις φορές την έχει αντιμετωπίσει ως τώρα, τις δύο ως προπονητής της Χαλ, τις άλλες δύο από αυτόν που βρίσκεται και τώρα. Δεν έχει κερδίσει ακόμη, έχει απολογισμό δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Στις ήττες όμως ήρθε ο διασυρμός. Τον Μάιο του 2017 είχε χάσει με 7-1 στο Λονδίνο με τη Χαλ και πέρσι διασύρθηκε με 6-2 στον πάγκο της Έβερτον. Απλά μιλάμε για αποτελέσματα που δεν μπορούν να ξεχαστούν εύκολα.

Δείτε τις αποδόσεις για το Έβερτον – Τότεναμ

Η συνέχεια στις οθόνες μας για ένα απολαυστικό κυριακάτικο απόγευμα με πολύ μπάλα, από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Κι αν επιβεβαιωθεί η παράδοση, θα έχουμε και πολλά γκολ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα