Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 2-1: Ανατροπή στο τέλος (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 2-1: Ανατροπή στο τέλος (vid)

bet365

Με γκολ του Γουόκερ στο 86' η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 2-1 της Σαουθάμπτον. Μεγάλες νίκες για Σέφιλντ και Νιούκαστλ.

Ένα γκολ του Γουόκερ στο τέλος λύτρωσε την Μάντσεστερ Σίτι, που έφτασε μία ανάσα από την γκέλα, αλλά επιβλήθηκε με 2-1 της Σαουθάμπτον για να παραμείνει στο κυνήγι της Λίβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα που διασύρθηκε με 9-0 από την Λέστερ την προηγούμενη εβδομάδα προηγήθηκαν μόλις στο 13’, όταν ο Έντερσον έκανε το λάθος και ο Γουόρντ-Πράουζ το 0-1!

Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν μπορούσαν με τίποτα να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα και η υπεροχή του αποδείχθηκε πολύ φλύαρη. Έπρεπε να φτάσουμε στο 70’ για να κάνει ο Αγουέρο το 1-1 και να ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους φιλοξενούμενους, που δεν άλλαξαν τακτική. Έφτασαν μία ανάσα από το να πάρουν βαθμό, αλλά στο 86’ ο Γουόκερ έκανε το τελικό 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Τζόουνς, Φερναντίνιο, Ανχελίνο, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Ντ. Σίλβα (46’ Ζεσούς), Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα (84’ Φόντεν), Αγουέρο

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχουτλ): ΜακΚάρθι, Βαλερί (75’ Ντάνζο), Μπεντνάρεκ (88’ Άνταμς), Στίφενς, Βέστεργκαρντ, Χόιμπιεργκ, Ρομέου, Γουόρν-Πράουζ, Άρμστρονγκ, Ρέντμοντ, Ινγκς (84’ Τζενέπο)

Ανάσανε στο Λονδίνο
Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Νιούκαστλ, η οποία πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ με 3-2 και είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι ήταν από την αρχή καλύτερη και δεν άργησαν να βάλουν βάσεις νίκης, αφού στο 16' άνοιξαν το σκορ με τον Κλαρκ και στο 22' έκαναν το 0-2 με τον Κλαρκ. Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο άρχισε με νέο γκολ της Νιούκαστλ, από τον Σέλβι στο 51', για το 0-3. Και κάπου εκεί, με τις Καρακάξες να χαλαρώνουν, η Γουέστ Χαμ βρήκε την ευκαιρία να μειώσει σε 1-3 με τον Μπαλμπουενά στο 73' και σε 2-3, σώζοντας κάπως τα προσχήματα, με τον Σνόντγκρας στο φινάλε.

Τρομερό διπλό η Νιούκαστλ
Στα τέσσερα προηγούμενα ματς της η Νιούκαστλ είχε σκοράρει μόλις μία φορά. Στο “Απτον Παρκ” η ομάδα του Στιβ Μπορυς ξέσπασε και πήρε τεράστιο διπλό με 2-3. Μάλιστα προηγήθηκε με 0-3 (16' Κλαρκ, 22' Φερνάντες, 51' Σέλβι). Η Γουέστ Χαμ συνήλθε, αντέδρασε, έφτασε σε επαφή ενός γκολ (73' Μπαλμπουένα, 90' Σνόντγκρας), αλλά δεν κατάφερε, με τους νικητές να ανεβαίνουν στο +4 από τον υποβιβασμό.


Ανέβηκε 6η η Σέφιλντ
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σέφιλντ. Αυτή τη φορά καθάρισε εύκολα 3-0 την Μπέρνλι και έχοντας αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, ανέβηκε στην 6η θέση. Ο Μουσέτ σέρβιρε και τα τρία γκολ και οι Λούντστραμ (17', 43'), Φλεκ (44') αξιοποίησαν τις ασίστ, επιβάλλοντας την τρίτη σερί ήττα της Μπέρνλι.

Ανεβάζει ρυθμούς η Μπράιτον
Εντυπωσιάζει η Μπράιτον, επικράτησε 2-0 της Νόριτς εντός έδρας και βρέθηκε στο -5 από την πρώτη τετράδα. Αντίθετα, τα «Καναρίνια» πάνε από το κακό στο χειρότερο και παραμένουν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη και με τους Τρόσαρντ (68’) και Ντάφι (84’) πήραν το τρίτο τρίποντο στα τέσσερα τελευταία ματς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα