Λέστερ: Πατήρ και υιός Σμάιχελ έγραψαν μοναδική ιστορία

Κώστας Ζάλιαρης
Λέστερ: Πατήρ και υιός Σμάιχελ έγραψαν μοναδική ιστορία

bet365

Η οικογένεια Σμάιχελ έχει πλέον ακόμα έναν πολύ μεγάλο λόγο να αισθάνεται ποδοσφαιρική υπερηφάνεια, με τον Κάσπερ να βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του και στα ρεκόρ!

Ο παλαίμαχος και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πέτερ, βρισκόταν στην εστία των «κόκκινων διαβόλων» όταν την 4η Μαρτίου του 1995 γράφτηκε ιστορία στην Premier League. Τότε, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε φτάσει στο 9-0 απέναντι στην Ίπσουϊτς και αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη από καταβολής σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου του 2019, ο γιος του, Κάσπερ, που έχει γευτεί το πιο επικό πρωτάθλημα όλων των εποχών στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Λέστερ, επανέλαβε την ιστορία του πατέρα του!

Ως μέλος των «αλεπούδων» κράτησε ανέπαφη την εστία του και είδε τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο να φτάνουν στο εξωπραγματικό 9-0 απέναντι στη Σαουθάμπτον για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Είναι οι μοναδικοί τερματοφύλακες που σε ματς με τόσο ευρύ σκορ, εκείνοι έχουν καταφέρει να μην μαζέψουν τη μπάλα από τα δικά τους δίχτυα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα