Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρίτη προσπάθεια από τον Σαουδάραβα Πρίγκηπα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρίτη προσπάθεια από τον Σαουδάραβα Πρίγκηπα!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρίτη προσπάθεια από τον Σαουδάραβα Πρίγκηπα!

bet365

Ο Πρίγκηπας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν από τη Σαουδική Αραβία, ενδέχεται ν' ασχοληθεί ξανά, για τρίτη φορά, με το μετοχικό πακέτο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, ο Σαουδάραβας δεν τα παρατάει παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε τίποτα στο παρελθόν στις δύο φορές που προσπάθησε να επικοινωνήσει προς την οικογένεια Γκλέιζερ το έντονο ενδιαφέρον του.

Έτσι, ετοιμάζεται για νέα, τρίτη κρούση για τις μετοχές του συλλόγου του Μάντσεστερ.

Έπειτα και από την απόφαση του Κέβιν Γκλέιζερ να παραχωρήσει το δικό του μέρος των μετοχών, το 13% δηλαδή, το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται εύθραυστο.

Αυτό, σε συνδυασμό με τα οικονομικά του συλλόγου τα οποία δεν δείχνουν να έχουν την επιθυμητή, για τα αφεντικά, εικόνα αυτή τη στιγμή, φαίνεται πως αποτελούν τους λόγους που δίνουν την αφορμή στον Πρίγκηπα αλλά και τον βρετανικό Τύπο να εξετάσει το θέμα το μέλλοντος του κλαμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα