Τότεναμ: No Goal το VAR στην οθόνη, σέντρα ο διαιτητής! (vid)

Τότεναμ: No Goal το VAR στην οθόνη, σέντρα ο διαιτητής! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ: No Goal το VAR στην οθόνη, σέντρα ο διαιτητής! (vid)

bet365

Ένα μεγάλο μπέρδεμα – ακόμα ένα για την ακρίβεια – προέκυψε με το VAR και τη χρήση του στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Γουότφορντ, αφού, ο ρέφερι έδειξε σέντρα στο γκολ του Ντέλε Άλι, τη στιγμή που στην οθόνη του γηπέδου η ένδειξη ήταν αρνητική!

Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να πάρουν τον ένα βαθμό από την αναμέτρηση με τους «hornets» στην 9η αγωνιστική της Premier League, γλιτώνοντας πολύ χειρότερες καταστάσεις, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από το 6ο λεπτό της αναμέτρησης με το γκολ του Ντουκουρέ.

Ο Ντέλε Άλι λίγο πριν το φινάλε ισοφάρισε, σε φάση που χρειάστηκε να την εξετάσει το VAR, αφού, έπρεπε να διαπιστωθεί αν πήρε τη μπάλα με τον ώμο ή το χέρι ώστε ν' αποφύγει τον Φόστερ και να σκοράρει σε κενή εστία.

Ο διαιτητής έδειξε ότι άκουγε όσα του έλεγαν από το κέντρο ελέγχου του VAR, έδειξε σέντρα, όμως στην οθόνη του γηπέδου εμφανίστηκε ένα μεγάλο No Goal...

Δείτε το γκολ αλλά και τις αντιδράσεις στο στούντιο του SkySports:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα