Η Σίτι κατηγορεί την Premier League για... βοήθεια στη Λίβερπουλ!

Gazzetta team
Η Σίτι κατηγορεί την Premier League για... βοήθεια στη Λίβερπουλ!

bet365

Εξάλλοι στη Σίτι με το εορταστικό πρόγραμμα που δίνει στη Λίβερπουλ περισσότερες ημέρες ξεκούρασης, από ότι στους Πολίτες.

Η Λίβερπουλ είναι στο +8 από τη Σίτι, ωστόσο δίχως αμφιβολία οι Πολίτες είναι αυτοί που μπορούν να πιέσουν στη μάχη του τίτλου! Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του εορταστικού προγράμματος και στη Μάντσεστερ Σίτι είναι έξαλλοι κατηγορώντας την Premier League ότι απειλεί την αθλητική ακεραιότητα της διοργάνωσης! Οι Πολίτες αντιδρούν σε αυτές τις αλλαγές τονίζοντας πως θα τους κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια στην κατάκτηση ενός τρίτου διαδοχικού τίτλου.

Ειδικότερα, η Λίβερπουλ έχει ματς στις 26/12, ενώ η Σίτι με τη Γουλβς μια ημέρα αργότερα. Αυτό θα δώσει στους Πολίτες λιγότερες από 48 ώρες να προετοιμαστούν για το παιχνίδι τους στο Σέφιλντ, το οποίο έχει προγραμματιστεί στις 29 Δεκεμβρίου. Σε αυτή την ημερομηνία η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Γουλβς, με τους Λύκους να είναι πιο κουρασμένοι! Παράλληλα, η Μάντσεστερ έχει παιχνίδι την Πρωτοχρονιά με την Έβερτον, ενώ οι Reds θα παίξουν τη 2η μέρα του χρόνου, εντός με τη Σέφιλντ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα