Ο Σερ Αλεξ, ένα Rolex και ένα... στημένο ( ; )

Ο Σερ Αλεξ, ένα Rolex και ένα... στημένο ( ; )

Gazzetta team
Ο Σερ Αλεξ, ένα Rolex και ένα... στημένο ( ; )

bet365

Ιταλός μάνατζερ φέρεται να είπε ότι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον πήρε δώρο ένα Rolex για να επηρεάσει ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους, όπως και λεφτά για διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

Στην Αγγλία γίνεται μια δίκη στην οποία ένας εκ των κατηγορούμενων είναι ο Τζουζέπε "Πίνο" Παλιάρα, Ιταλός μάνατζερ. Μία από τις μάρτυρες κατηγορίες για τον συγκεκριμένο, είναι η Αγγλίδα δημοσιογράφος Κλερ Νιούελ, η οποία του είχε συστηθεί σαν επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν από κοντά, τα είπαν και τώρα στο δικαστήριο η δημοσιογράφος κατέθεσε όσα φέρεται να της είχε πει ο Παλιάρα. «Προς το τέλος της συνάντησης, ο Παλιάρα είπε διάφορα για τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ενδεχομένως για να εντυπωσιάσει ή επειδή ήταν αλήθεια».

Τι ήταν αυτά που είπε ο Ιταλός μάνατζερ; Οτι πριν από ένα ματς της Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για το Champions League, ζήτησε από τον Φέργκιουσον να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς. Αυτός το δέχθηκε και ο Παλιάρα για να τον ευχαριστήσει του έκανε δώρο ένα χρυσό Rolex. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να είπε ο μάνατζερ στη δημοσιογράφο, ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιρνε λεφτά από τον Παλιάρα για διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο Τζουζέπε "Πίνο" Παλιάρα έκανε δουλειές και με τον Αντόνιο Κόντε όταν αυτός ήταν στην Τσέλσι, με τον Ιταλό προπονητή να παρουσιάζεται κι αυτός -από τον συγκεκριμένο μάνατζερ σε off the record συζητήσεις με τη δημοσιογράφο- ως ένας που έπαιρνε λεφτά για μεταγραφικά θέματα.

«Πρέπει να έχεις ένα λογαριασμό σε offshore και η δουλειά γίνεται. Ο Αντόνιο Κόντε, για παράδειγμα, όταν ήταν στην Τσέλσι, επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε: "Θέλω αυτόν τον παίκτη Πίνο, υπάρχει λίγος καφές για μένα;". Η απάντηση ήταν "ναι, φυσικά και υπάρχει και τώρα διαπραγματεύομαι κι εγώ για έναν καφέ"», ειπώθηκε στο δικαστήριο, όπως αναφέρει η Sun.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα