Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Η λίστα των τραυματιών του Σόλσκιερ

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Η λίστα των τραυματιών του Σόλσκιερ

bet365

Λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι και... δώδεκα παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι στη λίστα τραυματιών του Σόλσκιερ. Πολλές ελπίδες επιστροφής για οκτώ!

Ο Ντε Χέα τραυματίστηκε στο ματς της Ισπανίας με τη Σουηδία και η λίστα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ με τους αμφίβολους μεγάλωσε. Λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και ο Νορβηγός τεχνικός ξέρει πως δυο παίκτες είναι εκτός πλάνων και άλλοι... δέκα (!) αμφίβολοι! Ειδικότερα, Μπαϊγί και Τζόουνς είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν σίγουρα, ενώ για τον Ντε Χέα η Sun αποκάλυψε πως θα μείνει εκτός δράσης δυο μήνες.

Θετικά νέα για τον Λίντελοφ, ο οποίος δείχνει πως ξεπέρασε το πρόβλημα και αναμένεται να είναι στο βασικός σχήμα. Ο Ααρον Μπισάκα είχε απουσιάσει από τα ματς με Αρσεναλ, Αλκμααρ και Νιουκάστλ λόγω αμυγδαλίτιδας. Το ιατρικό τιμ αισιοδοξεί πως θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους Reds. Αισιοδοξία και για τον Μαρσιάλ, ο οποίος προπονείται ατομικά και την Παρασκευή το πρωί θα διαπιστωθεί αν μπορει να αγωνιστεί.

Ο Λουκ Σο τραυματίστηκε στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν πως θα παίξει. Ο Γκρίνγουντ έμεινε εκτός πλάνων για τα παιχνίδια της U21 της Αγγλίας, όμως προπονήθηκε σήμερα και δείχνει πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

«Θα είμαι έτοιμος για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ» είπε ο Λίνγκαρντ, ο οποίος ακολούθησε το πρωί της Τετάρτης μεγάλο μέρος της προπόνησης και θα σφίξει τα δόντια για να παίξει. Ο Ντάλοτ είναι τραυματίας, όμως ακόμα και αν δεν είναι στο 100% θα βρεθεί στην αποστολή.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Πολ Πογκμπά, ο οποίος έκανε ατομικές προπονήσεις στο Ντουμπάι. Ο Γάλλος έχει χάσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της Γιουνάιτεντ, το πρόβλημα στον αστράγαλο ξεπερνιέται, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα