Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς 0-2: Στο -8! (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς 0-2: Στο -8! (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες και τιμωρήθηκε στο τέλος, χάνοντας από την Γουλβς με 2-0 για να μείνει στο -8 από την Λίβερπουλ.

Ήττα-σοκ για την Μάντσεστερ Σίτι, που πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες και την... παρουσία του Οταμέντι στην άμυνα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 από την Γουλβς στο τέλος και να μείνει 8 βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ και την κορυφή της Premier League! «Δήμιος» για την ομάδα του Γκουαρδιόλα ο Ανταμά Τραορέ, που πέτυχε και τα δύο γκολ των Λύκων.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, πίεσαν ανά διαστήματα, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά τα έκαναν θάλασσα στην τελική προσπάθεια.

Στο 67’ έφτασαν μία ανάσα από το 1-0, όταν η μπάλα τράνταξε το δοκάρι μετά το φάουλ του Νταβίντ Σίλβα, ενώ μέχρι και ο Αγουέρο έσωσε την Γουλβς λίγα λεπτά αργότερα, όταν σταμάτησε την μπάλα μετά το σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα. Και η καταστροφή ήρθε στο τέλος για την Σίτι, όταν στο 80’ ο Χιμένες πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο τον Οταμέντι για να δώσει την ασίστ στον Τραορέ, που έκανε το 0-1! Οι πολίτες βγήκαν στην επίθεση για την ισοφάρισε και σε ακόμη μία κόντρα στο 4’ των καθυστερήσεων ο Τραορέ πέτυχε το δεύτερό του τέρμα για το τελικό 0-2!

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Γουόκερ (46’ Ζίντσενκο), Γκουντογκάν, Ρόδρι, Μαχρέζ (60’ Μπερνάρντο Σίλβα), Στέρλινγκ, Ντ. Σίλβα (75’ Ζεσούς), Αγουέρο

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Τραορέ, Μπολί, Κόουντι, Σαΐς (13’ Μπένετ), Βινάγκρε (74’ Κάστρο), Ντενόνκερ, Ρούμπεν Νέβες, Μουτίνιο, Κουτρόνε (68’ Ντόχερτι), Χιμένες

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα