Σαουθάμπτον – Τσέλσι 1-4: Πετάνε τα... πιτσιρίκια (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σαουθάμπτον – Τσέλσι 1-4: Πετάνε τα... πιτσιρίκια (vid)

bet365

Τα... μωρά του Λάμπαρντ διέλυσαν με 1-4 εκτός τη Σαουθάμπτον, δείχνουν να φτιάχνουν ψυχολογία και ανέβηκαν σε θέση τετράδας.

Εφτά στο League Cup, νίκη με Μπράιτον, διπλό στη Λιλ και τώρα στο Σαουθάμπτον. Η Τσέλσι δείχνει να βρίσκει ρυθμό και μάλιστα αυτό το οφείλει στην αποτελεσματικότητα των μικρών που ρίχνει στην 11άδα ο Φρανκ Λάμπαρντ. Οι Μπλε έκαναν σούπερ εμφάνιση στην έδρα των Αγίων και πέρασαν από εκεί με το εμφατικό 1-4, για να πιάσουν τετράδα (σ.σ.: Μαζί με Λέστερ, Κρίσταλ Πάλας).

Εκείνοι βέβαια που κάνουν τη μεγάλη διαφορά, είναι οι Αμπραχαμ, Μάουντ, που μαζί μετρούν πλέον 12 γκολ στο πρωτάθλημα (8+4). Ο πρώτος πέρασε με ψηλή λόμπα την μπάλα από τον Γκαν (17') και ο δεύτερος με πλασέ (24') διπλασίασε το προβάδισμα. Ο Ινγκς μείωσε (30'), αλλά ο Καντέ με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο (40') ολοκλήρωσε ένα τέλειο πρώτο μέρος για τους Μπλε. Ο Μπατσουαγί μπήκε αλλαγή και από τέλεια ασίστ του Ζορζίνιο ολοκλήρωσε το καρέ (89'), την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη των Λονδρέζων στο πρωτάθλημα. Ολες με μεγάλα σκορ...


Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχιτλ): Γκαν, Βάλερι, Γιοσίντα, Μπέντναρεκ, Γουόρντ-Πράουζ, Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ (81' Μπουφάλ), Ινγκς (81' Ανταμς), Λονγκ (73' Ομπαφέμι)

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ζουμά, Τομόρι, Μάρκος Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Γουίλιαν, Μάουντ (80' Κόβατσιτς), Χάντσον-Οντόι (80' Πούλισιτς), Αμπραχαμ (84' Μπατσουαγί).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα