Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραμένει σε επίπεδα... απόλυσης του Μουρίνιο! (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραμένει σε επίπεδα... απόλυσης του Μουρίνιο! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραμένει σε επίπεδα... απόλυσης του Μουρίνιο! (pic)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως αυτή η ομάδα που βλέπει πλέον υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είναι χειρότερη από αυτή που άφησε εκείνος τον Δεκέμβρη του 2018. Η αλήθεια, είναι πως ο Νορβηγός αντικαταστάτης του, μόνο περήφανος δεν θα πρέπει να δηλώνει με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα...

Μάντσεστερ Γ. - Άρσεναλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Με τελευταίο «διπλό» εκείνο στο Παρίσι (6/3/2019), σε μια τεράστια ανατροπή κατάστασης και πρόκριση σε νοκ-άουτ φάση του Champions League, οι «κόκκινοι διάβολοι» τελείωσαν με τεράστιο προβληματισμό την περασμένη αγωνιστική περίοδο και παραμένουν σε μια τέτοια κατάσταση έπειτα από 7 αγωνιστικές στην τρέχουσα σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε 2-0 από τη Γουέστ Χαμ πριν από μια εβδομάδα, ξεπέρασε με τεράστια δυσκολία το εμπόδιο της Ρότσντεϊλ πριν από λίγες μέρες στον 3ο γύρο του LeagueCup έχοντας χρειαστεί τη διαδικασία των πέναλτι και απόψε (22:00, CosmoteSport 1 HD) κοντράρεται με την Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης «στροφής» του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε για τελευταία φορά στον πάγκο της Γιουνάιτεντ στις 16 του περασμένου Δεκέμβρη, όταν η τότε δική του ομάδα ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία, εκείνος τόνιζε συνεχώς πως είναι σαν... τίτλος η κατάληψη της 2ης θέσης την οποία είχε πετύχει με τον σύλλογο του Μάντσεστερ το 2018, εμμένει στην άποψή του πως ευθύνεται η γενικότερη κατάσταση στο κλαμπ για τις αποτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι με όσα συμβαίνουν στο χορτάρι και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μάλλον τα βιώνει όλα τώρα...

Έπειτα από τρομερά επιτυχημένο του ξεκίνημα και τον νέο αέρα που αισθάνθηκαν όλοι στο «Ολντ Τράφορντ» και το «Κάρινγκτον» μαζί του, πλέον έχουν ζορίσει τρομερά τα πράγματα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, πρόσφατα δήλωσε πως αυτό που βλέπει στο γήπεδο από τη Γιουνάιτεντ, είναι κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που άφησε εκείνος, λέγοντας όμως πως η απόφαση για τη δική του απόλυση μπορεί να δικαιολογηθεί με τα δεδομένα εκείνου του Δεκέμβρη.

Αποχώρησε με 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες στα τελευταία του 27 ματς πρωταθλήματος.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έπειτα από 27 ματς στην Premier League ως κόουτς των «κόκκινων διαβόλων», έχει... ακριβώς τα ίδια! Μετράει 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες...

Η κατάσταση δικαιώνει τον Πορτογάλο και του δίνει το δικαίωμα όταν συναντήσει ξανά τον Εντ Γούντγουορντ, να του πει «εγώ σας τα 'λεγα...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα