Γουόλκοτ: Όλα καλά μετά το χτύπημα στο κεφάλι (vid)

Γουόλκοτ: Όλα καλά μετά το χτύπημα στο κεφάλι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γουόλκοτ: Όλα καλά μετά το χτύπημα στο κεφάλι (vid)

bet365

Ο Θίο Γουόλκοτ επέστρεψε άμεσα στο σπίτι του, το βράδυ του Σαββάτου, αφού δεν χρειάστηκε καν να διανυκτερεύσει εντός του νοσοκομείου έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στα πρώτα δευτερόλεπτα της ήττας (3-1) της Έβερτον από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Άγγλος επιθετικός χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και σωριάστηκε στο έδαφος πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα το βράδυ του Σαββάτου στο παιχνίδι με τους «πολίτες» στο λιμάνι.

Αποχώρησε με φορείο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν πεντακάθαρες, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει από τ' αποδυτήρια όσο πρόλαβε από την αναμέτρηση της ομάδας του με αυτή του Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Έχασε για λίγο τις αισθήσεις του κι αφού πήγε στο νοσοκομείο επέστρεψε άμεσα στο γήπεδο και ήταν στ' αποδυτήρια» ανέφερε και ο Μάρκο Σίλβα, που ξέρει πλέον ότι τουλάχιστον για 6 μέρες βάσει πρωτοκόλλου δεν θα έχει τον Γουόλκοτ διαθέσιμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα