Τότεναμ – Σαουθάμπτον 2-1: Πήρε ανάσα και περιμένει την Μπάγερν (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Τότεναμ – Σαουθάμπτον 2-1: Πήρε ανάσα και περιμένει την Μπάγερν (vid)

bet365

Η Τότεναμ που δεν είναι στα καλύτερά της, δυσκολεύτηκε πολύ να νικήσει (2-1) τη Σαουθάμπτον, ξεπερνώντας τη γκάφα του Γιορίς και το ότι έπαιζε με 10 από το 31', για να φτιάξει κάπως ψυχολογίας ενόψει Champions League.

Είναι λες και έχει μείνει στον τελικό του Champions League. Εκτοτε η Τότεναμ είναι προβληματική. Πριν υποδεχτεί τη Σαουθάμπτον, μετρούσε μόλις δύο νίκες σε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ακόμα και για τον Μαουρίτσο Ποκετίνο. Τουλάχιστον όμως κατάφερε να πάρει έστω και πολύ δύσκολα αυτό το τρίποντο με 2-1 και μαζί και κάποιες ανάσες: βαθμολογικές και ψυχολογίας.

Το παιχνίδι ήταν λες και είχαν διαγωνισμό χειρότερου τερματοφύλακα. Στο γκολ του Ν'Ντομπελέ (24') ο Γκαν απλά χαμήλωσε τα χέρια του αντί να διώξει, για να φτάσουμε στην επική γκάφα του Γιορίς (39'). Ο Γάλλος πορτιέρο πήγε να κάνει κάτι σαν ντρίμπλα χωρίς λόγο, έχασε τον έλεγχο και ο Ινγκς έβαλε το ευκολότερο τέρμα της καριέρας του. Ενδιάμεσα (31') είχε αποβληθεί ο Οριέ και τα πράγματα είχαν ζορίσει για τους Spurs.

Στο 43' ωστόσο, εμφανίστηκε ο σωτήρας Κέιν, με τον Γκαν να τρώει ξανά όρθιος το έκτο διαδοχικό γκολ του Αγγλου φορ κόντρα στους Αγιους. Το φινάλε βρήκε τους Λονδρέζους να φτιάχνουν λίγο την ψυχολογία τους, καθώς περιμένουν την Μπάγερν την ερχόμενη Τρίτη για τον όμιλο του Ολυμπιακού.

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Οριέ, Ρόουζ, Γουίνκς (90'+3' Γουανιάμα), Σισοκό, Ν'Ντομπελέ (83' Ντάιερ), Ερικσεν, Σον (64 Λαμέλα), Κέιν

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχιτλ): Γκαν, Σοάρες, Γιοσίντα, Μπέντναρεκ, Βέστρεγκααρντ (79' Αρμστρονγκ), Μπερτράντ, Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Γουόρντ-Πράουζ, Μπουφάλ (88' Λονγκ), Ινγκς (83' Ομπαφέμι).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα